Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!!


       Λέμε για τεχνητή κρίση, προσχεδιασμένη, και αμέσως δημοσιογράφοι και πολιτικοί (απολύτως φυσιολογικά ως συστατικό μέρος της συνωμοσίας) απαξιώνουν τους ομιλούντες ως συνωμοσιολόγους και άρα γελοίους και γραφικούς, αποφεύγοντας να απαντήσουν στο θέμα και στα επιχειρήματα. Αυτή η βολική στάση άμυνας ισχύει και για τις κάθε είδους ταυτότητες, οικολογικές απάτες με φόρους και περιορισμούς, ιδιωτικοποιήσεως στρατηγικών τομέων λειτουργίας των κρατών και των φυσικών τους πόρων και του πλούτου, εκχώρηση εξουσιών σε Οργανισμούς, Ενώσεις, Επιτροπές, και γενικά σε ότι αποτελεί αντίδραση κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
       Αυτή η ευνόητη στάση όσων είναι βουτηγμένοι μέσα στην ακολασία του τεράστιου και πολύπλοκου συστήματος εξαπάτησης και επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που καταδυναστεύει τη ζωή και το μέλλον των λαών σε παγκόσμια κλίμακα, Δεν είναι κατανοητή από όσους την υιοθετούν και την αναπαράγουν χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς και οι ίδιοι να έχουν απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα!
       Προτιμούν να κατηγορούν ως γελοίους τους καταγγέλλοντες των συνωμοσιών και ΔΕΝ ασχολούνται με τα πεπραγμένα αυτών που αφορούν οι συνωμοσίες!
       Είναι ας πούμε σαν να ανακαλύπτεις και να καταγγέλλεις ένα πρωθυπουργό μιας χώρας ότι  αρέσκεται να ρίχνει τα χαρτιά πριν από μια σημαντική απόφαση, και να θεωρούν εσένα γελοίο για κάτι γελοίο που κάνει ο Σοβαρός Πρωθυπουργός που εμπιστεύονται!
       Ναι! Και ακόμα χειρότερα, θεωρούν γελοίους όσους ασχολούνται με τους μασόνους και τις σατανιστικές τελετές τους, της μαύρης μαγείας, και ΔΕΝ ασχολούνται με τους μασόνους πολιτικούς, που ποια πρέπει να αναφέρονται ποιοι ΔΕΝ είναι αφού όλοι οι άλλοι ΕΙΝΑΙ!
       Ούτε με τις διάφορες λέσχες και το ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει μέσα σε αυτές και τη δράση (και τις συνέπειες) αυτών που συμμετέχουν!
       Το πιο εξοργιστικό όμως από όλα είναι ότι ΔΕΝ αναρωτιούνται πως οι άλλοτε ευφάνταστες ιστορίες συνωμοσίες του παρελθόντος γίνονται η σημερινή μας πραγματικότητα! Σκέτη ανόητη και βολική άρνηση! Ο καναπές και η σοβαρότητα με δόσεις προοδευτικότητας και ανούσιου τσαμπουκά σε επιμέρους θέματα (όπου μας παίρνει) και η βάφτιση της δειλίας της επίκυψης στον εκβιασμό σε σύνεση! Είναι η σίγουρη συνταγή της σύγχρονης κοσμοπολίτικης νεοελληνικής κουλτούρας!
       Ευτυχώς που ΔΕΝ είμαι τζέντλεμαν!

Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:kalyterotera.gr

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!!

Απίστευτο ξεβράκωμα του αρχιμασώνου αρχισιωνιστή Ντέηβιντ Γκέργκεν, συμβούλου 4 (!!!) Προέδρων των ΗΠΑ! 
Ο Άλεξ Τζόουνς, τον αιφνιδιάζει όταν του αναφέρει τις τελετές ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ (!!!) στις οποίες συμμετέχει ο Γκέργκεν και από τις οποίες έχουμε φρικιαστικότατες εικόνες (δείτε από το 3 και μετά)! Η αντίδραση του αρχιμασώνου - αρχισατανιστή, όχι απλά είναι πανικόβλητη (τον απασχολεί μόνο πώς...διέρρευσαν τα πλάνα, όχι τα αίσχη που δείχνουν!!!), αλλά επιβεβαιώνει τις υποψίες μας γι' αυτά που 
κάνουν οι σιωνιστές:
Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ