Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


     Η γνωστή υπόθεση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ «Μάννα εξ Ουρανού» της Ελλάδας από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Άρτεμη Σώρρα με δάνειο ύψους 600 δισεκατομμυρίων !!!, για την Ελλάδα, επανέρχεται με μήνυση κατά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
       Συνεπής στη στάση του blog για ενημέρωση με θέματα που ΔΕΝ παίζουν στα ΜΜΕ, είχα κάνει ανάρτηση για αυτό το θέμα, αφήνοντας αιχμές για την εγκυρότητα των ισχυρισμών, δια του εκπροσώπου του τότε κ Σώρρας, αλλά και τις πιθανές σκοπιμότητες (λόγω του χρονικού σημείου εμφάνισης – ανακοίνωσης της πρότασης) που πιθανόν εξυπηρετούσε.
       Κάποιες αναρτήσεις στην συνέχεια έδειξαν να δικαιώνουν τις επιφυλάξεις μου, και το θέμα μπήγε στο ψυγείο για αυτό το blog.
       Τώρα όμως ο κ Σώρρας επανέρχεται με μήνυση εγκαλώντας την Κυβέρνηση για την μη εξέταση της επίσημης προσφοράς του για το δάνειο με 100 χρόνια περίοδο αποπληρωμής και 0,5 % επιτόκιο!!!
       Μάλιστα παραδίδει και σχετικό εξώδικο που έκανε για την παραλαβή της πρότασής του από την κυβέρνηση, πρόεδρο της βουλής, πρόεδρο της Δημοκρατίας και Υπουργό Οικονομικών που δεν του απάντησαν!
      Το μακροσκελές κείμενο που ακολουθεί, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού εκτός των γνωστών εγκλημάτων που έγιναν με τα μνημόνια, αναφέρονται στην αιτιολόγηση της μήνυσης και οικονομικά στοιχεία και άγνωστες στους πολλούς, πτυχές αυτής της τραγικής ιστορίας που βρίσκεται η χώρα.
Υ/Γ Κάντε κλίκ στο κουμπάκι μεγιστοποίησης που βρίσκεται κάτω δεξιά στο πλαίσιο που διευκολύνει την ανάγνωση του κειμένου!
Υ/Γ2 Από αυτό το κείμενο θα μπορούσαν να γίνουν πολλές αναρτήσεις!

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea

Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!...θα σας λυθούν οι απορίες


Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...
Mηνυτήρια Αναφορα Α. Σώρρα -29112012-olixnos.blogspot.com





Aναφορά Α. Σώρρα προς Άρειο Πάγο-30112012-olixnos.blogspot.com





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ