Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ-ΝΕΥΡΟΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ-ΝΕΥΡΟΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ.
ΣΤΙΣ 18:00, ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ, ΡΟΔΟΣ.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δρ. Δημήτρης Δημητρίου-Παπαβασιλείου, Παιδίατρος-Νευροαναπτυξιολόγο,Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μετεκπαιδευθεί μεταδιδακτορικά στο Πανεπιστήμιο του Yale -ΗΠΑ - Τμήμα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Robert-Debre-Τμήμα Παιδο-νευρομεταβολικών Νοσημάτων - Παρίσι-Γαλλία.
Είναι Πιστοποιημένος Ειδικός στην Μέθοδο Παρέμβασης Καίριων Δεξιοτήτων για παιδιά με Αυτισμό και Διάχυτες Α
  ναπτυξιακές Διαταραχέςτου University of California Santa Barbara, Koegel Autism Center.
Συνεχίζει την στενή του επιστημονική του συνεργασία με Ερευνητικά και Πανεπιστημιακά Κέντρα στις ΗΠΑ, όπως το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Σάντα Μπάρμπαρα, το Πανεπιστήμιο του Γέιλ και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και μοιράζει την ζωή του μεταξύ Αμερικής και Αθήνας.
Μιλάει 14 ξένες γλώσσες για τις οποίες βραβεύτηκε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Γλωσσομάθειας.
Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και Μέλος της Αμερικάνικης Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής.
Τακτικά διενεργούνται επιμορφωτικά σεμινάρια αναφορικά με την ψυχοκοινωνική και εκπαιδευτική εξέλιξη των παιδιών, τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.
Aσχολείται με διαγνωστικά αντικείμενα στον τομέα της Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό σε ευρύ τομέ¬α θεμάτων όπως και την Εφηβιατρική. Συνεργάζεται με καταξιωμένους επιστήμονες στην Ελλάδα, με μόνο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των και των γονέων τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ