Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δελτιο τύπου 17/12/2012 ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ με θέματα του συνεδρίου.

       Με την πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη ξεκινούν οι εργασίες για το Ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
       Παρά την ομοβροντία των ΜΜΕ για κρίση - διάσπαση ή ακόμα και διάλυση, με όση αντικειμενικότητα μπορεί να έχει ο υπογράφον, ζώντας από σχετικά κοντά την κατάσταση, σας διαβεβαιώνω πως το συνέδριο έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή αφού η Βάση και τα στελέχη λόγω των γνωστών εξελίξεων, συσπειρώνονται, κινητοποιούνται και αντιδρούν με περισσότερο πάθος και δύναμη που αυτή τη στιγμή  ΔΕΝ συναντάται σε κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό εντός και εκτός βουλής!!!
       Πιστεύω (όχι επειδή το επιθυμώ πολύ) ότι από αυτή την ιστορία και με το συνέδριο υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες που αγγίζουν τα όρια της σιγουριάς, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όχι απλά θα κρατήσουν τα ποσοστά τους αλλά θα ενισχυθούν σημαντικά!
Μάκης Αρμενιάκος



Δελτιο τύπου 17/12/2012

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

     Στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της διοικούσας επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που συνεδρίασαν στα γραφεία του Κινήματος υπό την προεδρία του προέδρου Πάνου Καμμένου, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του συνεδρίου και κυρίως η προσυνεδριακή πορεία.
     Επιβεβαιώθηκε ότι η πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:00 στην Αθήνα (ξενοδοχείο Κάραβελ), με την συμμετοχή των πολιτευτών, των μελών των συντονιστικών επιτροπών από όλη την Ελλάδα και των συνεργαζόμενων κινημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ