Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

12 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα άρνησης δωρητού οργάνων

       Ο πρώτος που αγκάλιασε τον Βενιζέλο, και ο πρώτος που τον αμφισβήτησε ως αρχηγό! Λοβέρδος! Τι να του πρωτοθυμηθώ του πανεπιστημιακού …… ;
       Τον ξυπόλητο ΕΟΠΥ; ή Το δεν υπάρχει σάλιο; Θέλει να κάνει και Κεντροαριστερό κόμμα τρομάρα του, ο χαμογελαστός, ιδεολογικός τζιτζιφιόγκος του σοβαρού σταρ συστεμ της mediaκής διαπλοκής!
       Δικό του έργο και αυτό! η εικαζόμενη συναίνεση για την αφαίρεση οργάνων σώματος! Δηλαδή είμαστε όλοι δωρητές σώματος εκτός αν δηλώσουμε το αντίθετο!!!!
       Σχετικές με αυτό το θέμα αναρτήσεις είχα κάνει και στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξαν σχετικές ανακοινώσεις για να σας ειδοποιήσω νωρίτερα για την καταληκτική ημερομηνία!
       Έστω και την τελευταία στιγμή πάντως (αύριο λήγει η προθεσμία) ελπίζω να προλάβουν αρκετοί!
       Για όσους ΔΕΝ προλάβουν ασφαλώς και θα υπάρξουν αντιδράσεις και κατά πάσα δυνατότητα παράταση ή και το πιο λογικό ανοικτή διαδικασία για να μπορεί ο καθένας όποτε θέλει ή μπορεί ή όταν ενημερωθεί να πράξει τα δέοντα!
       Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ΥΠΕΡ της δωρεάς οργάνων για μεταμοσχεύσεις αλλά όχι με την εικαζόμενη συναίνεση! Αλλά με τη συνειδητή απόφαση του καθενός μας ή των συγγενών μας, ως πράξη προσφοράς και αγάπης αν και όταν χρειαστεί, από την ντε φάκτο νομική αυθαιρεσία και τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:kalyterotera.gr
12 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα άρνησης δωρητού οργάνων
Προσοχή! Είναι απολύτως έγκυρο και διασταυρωμένο! Φροντίστε να το κάνετε για σας και για τα παιδιά σας (αν είναι ανήλικα - αν όχι, να το κάνουν μόνα τους)! 

Η Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας για όσους ΔΕΝ επιθυμούν να γίνουν δωρητές οργάνων, ώστε να το δηλώσουν! 

Σε περίπτωση που ΔΕΝ το δηλώσουμε, θα είμαστε (θέλουμε-δεν θέλουμε) εν δυνάμει δωρητές σε περίπτωση -χτύπα ξύλο- πλήρους ή
εγκεφαλικού έστω θανάτου μας!

Κάντε λοιπόν αμέσως τη δήλωση, έστω και ως απλή πράξη αντίδρασης στο φασιστοκράτος που θέλει να μας παίρνει τα όργανα, χωρίς καν να μας ρωτάει! 

Πιο συγκεκριμένα:

Γράφετε τα στοιχεία σας σε μια υπεύθυνη δήλωση και προσθέτετε τα εξής:
δηλώνω πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση κατόπιν ενδεχόμενου "εγκεφαλικού θανάτου" μου, καθότι δεν αποδέχομαι την κατάσταση που ονομάζεται "εγκεφαλικός θάνατος" ως πραγματικό θάνατο. Ως εκ τούτου, αρνούμαι εξίσου να λάβω όργανα από "εγκεφαλικά νεκρό" δότη.
Το υπογράφετε, το επικυρώνετε στο πλησιέστερο ΚΕΠ και το στέλνετε εδώ:
ΠΡΟΣ: Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων
Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! 
πηγή Άς Μιλήσουμε Επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ