Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σταμάτης: Τα πάντα συνηγορούν για επιστροφή Καραμανλή!

       Μια μέρα που ο Σταμάτης έκανε το νερό του, μια ιδέα πέρασε απ’ τον εγκέφαλό του!
       Τον κουρασμένο πρωθυπουργό είδε στο Μαξίμου σαν οπτασία
       Θεέ μου πως μπορέσανε οι Έλληνες να κάνουν πάλι τέτοια …….
       Αηδία;
       Δεν λέω, και εγώ επί ΓΑΠ το είχα πει (και γράψει!) πως με τέτοια πολιτική λειψανδρία (ας με συγχωρέσει η Ντόρα αλλά δεν είναι και το τοπ της θηλυκότητας)  και της απάτης του στοχαστή, ότι γρήγορα η σκευωρία θα έπεφτε και ότι ο Καραμανλής (ο Κωστάκης ο Β) θα ξανα έπαιζε σημαντικό ρόλο.
       Τότε όμως η ΝΔούλα  ήταν αντιμνημονιακιά και ο λαός περίμενε εκλογές για να ξαποστείλει τα μνημόνια! Εκλογές που δεν ήρθαν με ευθύνη του Σαμαρά που έκανε τούμπα όταν κατέρρευσε ο ΓΑΠ και μας πήγε στον Παπαδήμιο, και στο δεύτερο μνημόνιο.
         Τότε ο Κωστάκης είχε καταπιεί το αμίλητο νερό (ως τώρα) αλλά δεν είχε ψηφίσει τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τις δανειακές. Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα! Τώρα ο Μ------ νεοέλληνας έχει δώσει και την ψήφο του για ανοχή στα μνημόνια για χάρη του ευρώ, και επειδή τα κουκιά ΔΕΝ βγαίνουν (κουκιά = επιβίωση λαού, το πρόγραμμα, αλλά και τα κόμματα του μνημονίου – ΡΗΜΑΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ εξαϋλώθηκαν και ΝΔ σε ελεύθερη πτώση) αλλάζουν πολύ τα πράγματα.
       Βέβαια ο Σταμάτης ΔΕΝ τρελάθηκε ξαφνικά και μιλά για Καραμανλή. Τον λαγό κάνει! Αντιδράσεις καταγράφουν αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο να περπατήσει το σενάριο. Αν δεν το δείτε ως ερώτημα σε προσεχείς δημοσκοπήσεις, πάει να πει πως κόπηκε στα προκαταρτικά!
       Α! μετά τις αποχωρήσεις από τους Αν.Ελλ άξιο προσοχής είναι το 2,4 των Οικολόγων  Πράσινων !!!!!! από το πουθενά που γίνεται 3,1 με αναγωγή! Λέτε το κόμμα του Σόρρος να ξαναγίνει πάνω από 5-6 % δημοσκοπικά  για να τσιμπήσουν οι κοκορόμυαλοι Ελληνάρες;
       Έχουνε και μια Θράκη να ταχτοποιήσουνε και το Σκοπιανό και το Πράσινο γενικώς βολεύει.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
Σταμάτης: Τα πάντα συνηγορούν για επιστροφή Καραμανλή!

Ο Δημήτρης Σταμάτης έδωσε συνέχεια στις χθεσινές δηλώσεις του, με τις οποίες μιλούσε κολακευτικά για τον Κώστα Καραμανλή, και προέβλεπε ρόλο στο μέλλον της Κεντροδεξιάς και συνολικά της χώρας, για τον πρώην πρωθυπουργό.

 Σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ με τον Φάνη Παπαθανασίου και τη Λίνα Κλείτου, ο πρώην πλέον βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: “Τα πάντα συνηγορούν για επιστροφή Καραμανλή”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του, προκαλώντας σχόλια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ