Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω την προσπάθεια του Τσίπρα

       Θα ξεκινήσουμε να μαζεύουμε τα κομμάτια του παζλ ένα ένα, και στην πορεία θα τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί για να ανακαλύψουμε αν και τι παίζεται και από ποιους.
       Ο Μίκης Θεοδωράκης έσπασε τη σιωπή του προεκλογικά (στις πιο κρίσιμες εκλογές) για να διαγράψει τις σπίθες που τάχθηκαν στο πλευρό του Πάνου Καμμένου μετά το ενωτικό, πατριωτικό κάλεσμα που απεύθυνε αριστερά και δεξιά για καταγγελία του μνημονίου και επανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας.
       Σήμερα (χθες) τάσσεται στο πλευρό του Τσίπρα!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω την προσπάθεια του Τσίπρα
20120508-231354.jpgΣυνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη είχαν, στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Μανώλης Γλέζος, παρουσία του καθηγητή συνταγματολόγου κ. Κασσιμάτη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μίκης Θεοδωράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας. Καλώ όλους τους πατριώτες και δημιουργικούς Έλληνες να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο δρόμο της αυτοδυναμίας, της προόδου και της αναγέννησης.» 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα... και μου το έλεγαν πως 'το γήρας ου γαρ έρχεται μόνο'.

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μου λένε 'τα στερνά τιμούν τα πρώτα'. Στην περίπτωση του Μίκη Θεοδωράκη τα πρώτα πήγαν περίπατο. Με εξέπληξε δυσάρεστα η στάση του λίγο πριν τις εκλογές. Ενώ δεν δέχθηκε να συνεργαστούν οι 'ΣΠΊΘΕΣ' ΑΥΤΌς κάνει δηλώσεις υπέρ του Τσίπρα. Χαίρομαι αφάνταστα για τις δημοκρατικές του αρχές... Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ