Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α – ΕΚΜ Λέρου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Σ Υ Ρ Ι Ζ Α – ΕΚΜ  Λέρου  θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους πολίτες της Λέρου, που συμμετείχαν ενεργά στο «παζάρι αλληλεγγύης», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αγ. Μαρίνα στις 18-11-2012.

          Κατά τη διάρκεια του παζαριού ανταλλάχθηκαν ή χαρίστηκαν ρούχα, παιγνίδια, βιβλία και άλλα αγαθά. Επίσης προσφέρθηκαν από αρκετούς συμπολίτες μας χρήματα για την ενίσχυση οικογενειών, που πλήττονται περισσότερο από τη βαρβαρότητα της μνημονιακής πολιτικής. Με το ποσό των εξακοσίων περίπου  ευρώ που μαζεύτηκε αγοράστηκαν τρόφιμα και παιδικές αθλητικές φόρμες και από ομάδα της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ παραδόθηκαν σε 12 οικογένειες της Λέρου, που υποδείχθηκαν από την υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου, καθώς και από μέλη της επιτροπής  του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Εκκλησίας.

          Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ως θεμελιακή πολιτική επιλογή την κοινωνική αλληλεγγύη, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν δράσεις αλληλεγγύης, στα πλαίσια της προσπάθειας οικοδόμησης μιας κοινωνίας σεβασμού, αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης.

Κανείς μόνος του στην κρίση

Σ Υ Ρ Ι Ζ Α  -  Ε Κ Μ   Λέρου

2 σχόλια:

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Συγχαρητήρια για την ωραία και κοινωνικά ωφέλιμη πρωτοβουλία. Περισσότερο και από την βοήθεια που έλαβαν οι συμπολίτες μας που την είχαν ανάγκη, είναι η ανάδειξη της ανάγκης για αλληλεγγύη και την τεράστια πολυδιάστατη προσφορά της, στην ψυχολογία, την ενότητα και την κοινωνική συνοχή που απαιτείται για την αντιμετώπιση της χυδαίας και βάρβαρης πολιτικής εξαθλίωσης με πρόσχημα την οικονομική κρίση.
Μπράβο σε όλους σας.

Στραβόξυλο είπε...

Πότε έγινε βρε παιδιά και δεν πήραμε είδηση; Όσοι δεν ακούν ραδιόφωνο δεν παίρνουν χαμπάρι. Μήπως χρειάζεται λίγο πιο καλή ενημέρωση μέσω διαδικτύου; Πάντως ΜΠΡΑΒΟ....

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ