Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αρνήθηκε να ανοίξει ο φάκελος των βρώμικων swaps Σημίτη - Goldman Sachs

       Πως διπλασιάστηκε το χρέος επί Καραμανλή; Απλά του έσκασαν τα κέρδη των Ολυμπιακών Αγώνων και τα swaps Σημίτη της  Goldman Sachs!
       Γιατί αφού η Ελλάδα τους ξεγέλασε και δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ, ΔΕΝ ερευνούν οι αδάμαντες της ηθικής ευρωπαίοι ποιοί και πως έκαναν την απάτη, και τρόπους τιμωρίας και (μερικών έστω) επανορθώσεων των ζημιών; Μα απλούστατα, γιατί όταν Γερμανοί δήλωσαν ότι η χώρα μας ΔΕΝ είχε τα κριτήρια για την ένταξη της στο ευρώ, Γάλλοι αξιωματούχοι απάντησαν ότι ΟΛΟΙ ξέραμε αλλά δεν μιλούσαμε!!!
       Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι ΟΛΕΣ σχεδόν οι κυβερνήσεις της ΕΕ και η Κομισιόν, είναι μια συμμορία εξαπάτησης των λαών και υποχείρια των τραπεζιτών που ελέγχουν (τα πάντα όλα) την οικονομία και τα ΜΜΕ, και με αυτό τον τρόπο τους τοποθετούν στην εξουσία για να τους εξυπηρετούν.
       Είναι επίσης πασιφανές ότι κάθε έρευνα από την ΕΕ είναι αδύνατη γιατί είναι όλοι τους ένοχοι για αυτά που υποτίθεται θα ερευνήσουν, και ότι οι υπόλογοι Έλληνες πολιτικοί απλά οι συνεργοί τους!
       Ας πάρουμε με τη σειρά τα αίτια του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας όπως μα τα παρουσίασαν για να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά την κοροιδία της υποτιθέμενης κρίσης.
1)                      Είμαστε διεφθαρμένοι! Άρα οι άλλοι που είναι ενάρετοι γιατί έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς; Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και στον προθάλαμο Γαλλία!
2)                      Δεν παράγουμε! Σωστά, όμως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία ΔΕΝ παράγουν;
3)                      Δημόσιος τομές! Ο μύθος για τον υπερβολικό αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα έχει πια παρέλθει αφού ΔΕΝ είναι μεγαλύτερος από τον Μ.Ο. της Ευρώπης. Σκόπιμα προσμέτρησαν και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΔΕΚΟ) που όμως παρότι οι ίδιοι οι πολιτικοί μας φρόντισαν να διαλύσουν, αυτοί όχι μόνο δεν ζημιώνουν το δημόσιο, αλλά προσφέρουν τα κέρδη τους στο δημόσιο κορβανά.
4)                      Ανταγωνιστικότητα! Το γέλιο της αρκούδας. Με την υψηλότερη (έμμεση και άμεση) φορολογία, την γραφειοκρατία και την μακροχρόνια έλλειψη στρατηγικών προσέλκυσης επενδύσεων , μας έφταιγαν οι ήδη χαμηλές αμοιβές των εργαζομένων (ειδικά του ιδιωτικού τομέα) σε σχέση με τις υψηλότερες τιμές των αγαθών στην Ευρώπη.
       Τι δεν μας είπαν ότι φταίει; Η μεγάλη Δημόσια περιουσία που θέλουν να βάλουν στο χέρι. Οι τεράστιοι φυσικοί και ενεργειακοί πόροι (φυσικό αέριο – πετρέλαια κτλ) που επίσης θέλουν να βάλουν στο χέρι. Η δια της βίας (εξαθλίωση) ιδιωτικοποίηση του κράτους και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, με την εξάλειψη της έννοιας του Έθνους κράτους. Η κατάργηση κοινωνικών, εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, και άλλα πιο προχωρημένα σχέδια, που σήμερα ομοιάζουν ως φανταστικές ιστορίες (για αυτό αποφεύγω να αναφέρω) αλλά αποτελούν τις απειλές του αύριο και την μαύρη μας πραγματικότητα (αν δεν ανατραπούν) μεθαύριο.
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:defencenet.gr
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αρνήθηκε να ανοίξει ο φάκελος των βρώμικων swaps Σημίτη - Goldman Sachs
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με σκανδαλώδη απόφαση, αρνείται να ρίξει φως και να καταστεί όργανο διαφάνειας. Κατά αυτό τον τρόπο αρνείται το δικαίωμα να μάθουμε πως μπήκε η Ελλάδα στην ΟΝΕ με τα περιβόητα swaps της κυβέρνησης Σημίτη, αφού απέρριψε την μήνυση του δικτύου Bloomberg που ζητούσε να μαθευτεί η αλήθεια.

Εδώ βέβαια δεν θέλουν να την μάθουν οι ελληνικές κυβερνήσεις που δεν κινήθηκαν νομικά, αντίθετα ανέλαβε το Bloomberg, το οποίο δεν θιγόταν άμεσα.
Επτασφράγιστο μυστικό θα παραμείνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ για την κομπίνα με τα ελληνικά swaps με τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη προεξάρχοντος του σημερινού υπουργού Γιάννη Στουρνάρα και εκτελώντας τις εντολές του τραπεζικού λόμπι έβαλε τη Ελλάδα εντελώς απροετοίμαστη, και χωρίς να πληρεί τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας που είχε θέσει η Ευρωζώνη με αποτέλεσμα να μπούμε στην νομισματική φυλακή που βιωνουμε αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στη μήνυση που είχε καταθέσει το Δεκέμβριο του 2010 το διεθνές δίκτυο Bloomberg.
Το δίκτυο ζητούσε από την ΕΚΤ πρόσβαση σε δυο έγγραφα για τα ελληνικά swaps, που συντάχθηκαν για χρήση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΚΤ και με τα οποία η ελληνική κυβέρνηση έκρυψε κάτω από το χαλί δάνεια της χώρας, για να μπορέσει να δικαιολογήσει την ένταξή της στην ΟΝΕ.
Το Bloomberg στράφηκε νομικά κατά της ΕΚΤ με στόχο να υποχρεώσει την κεντρική τράπεζα να δώσει τα αρχεία αυτά στο πλαίσιο των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ελευθερία των πληροφοριών.
Η ΕΚΤ αρνείται να τα δημοσιοποιήσει με το σκεπτικό ότι θα αναζωπυρώσουν την κρίση χρέους, ενώ φέρεται να δείχνουν πώς η Ελλάδα μέσω των συμφωνιών ανταλλαγής που συνήψε με την Goldman Sachs κατόρθωσε να κρύψει το χρέος της, και έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να διακιώσει την ΕΚΤ, δηλαδή τους τραπεζίτες.
Πως μπορεί να πεισθεί κάποιος ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη από τους Ευρωπαίους για να μην μαθευτεί η αλήθεια, και να μην αντιληφθεί ο κόσμος ότι τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα από την αρχή, ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε αυτό το σημείο, για να ξεκινήσει ο διαμοιρασμός των ιμάτιών της.
Βλέπετε όλοι ήξεραν ότι η Ελλάδα ήταν "μαγαζί γωνία", εκτός από τον ίδιο το λαό της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ