Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Όλοι έγιναν Ανεξάρτητοι Έλληνες…


       Τα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί αποβλάκωσης και χειραγώγησης των ηλιθίων είναι τα σπορεία (οι πρασιές),  οι ίδιοι οι ηλίθιοι είναι ο αέρας που σαρώνει τα πάντα, μεταδίδει τα κλισέ, τα συνθήματα και τους δογματικούς αφορισμούς, που γίνονται η επικρατούσα άποψη συντήρησης του κατεστημένου, που άλλοτε συνδιαμορφώνουν και άλλοτε καταγράφουν οι δημοσκόποι!

       Στην αρχή οι πάντες (το σύνολο των σοβαρών επίσημων και θεσμικών πυλώνων της πολιτείας, πολιτικοί – δημοσιογράφοι – οικονομολόγοι κτλ) αντέκρουαν κάθε επιχείρημα για διαγραφή του χρέους, ανάγοντας το σε ηθικό θέμα (ενώ γνώριζαν πολύ καλά πόσο ανήθικες θα ήταν οι συνέπειες της λιτότητας), δεν είμαστε μπαταξήδες ως χώρα!!! Οι δανειστές απαιτούν δίκαια τα λεφτά τους κτλ.
       Ακόμα και κάποιες φωνές, μετά το Σοκ των πρώτων μέτρων και τη μετατροπή του ζητήματος από θέμα ηθικής τάξης, σε πρακτική εκβιασμού με το ερώτημα πτώχευση – επιβίωση, για κούρεμα του χρέους, αφορίστηκε ως Εθνική καταστροφή, ενώ μόλις τελείωσαν οι προετοιμασίες ώστε το κούρεμα να πλήξει ΜΟΝΟ την Ελλάδα, το PSI βαφτίστηκε ως Εθνική Επιτυχία όχι μόνο από τον Βενιζέλο αλλά και τον μέχρι πρότινος εκείνη την εποχή αντιμνημονιακό Σαμαρά!
       Έτσι ξεφτιλίστηκαν τότε, εκτός από τους ίδιους τους πολιτικούς και όσοι υιοθέτησαν τις απόψεις τους, παπαγαλίζοντες τις μπούρδες τους στα blogs τους, στα καφενεία και τις παρέες τους!
       Το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους, ξανα ξεφτιλίζει πάλι όλο αυτό το συρφετό λαλίστατων ηλιθίων, που χαρακτήριζαν ως γραφικό τον Καμμένο και τον κάθε Καμμένο (Καζάκη, Τσίπρα κα) που μιλούσαν για αδιέξοδη πολιτική καταστροφής και την ανάγκη ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, όπου οι και πάλι βαριές θυσίες θα έπιαναν τόπο ΧΩΡΙΣ την απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, Δημόσιας περιουσίας και φυσικών πόρων και χωρίς τις διατεταγμένες ΑΔΙΚΙΕΣ, αυτοκτονίες κτλ, Όλοι μαζί , χωρίς την ξευτίλα και την κατάθλιψη.
       Έχει κανείς την αμφιβολία ότι η απαραίτητη διαγραφή χρέους  ΔΕΝ θα γίνει πριν και με τρόπο, που θα ωφελήσει τον Ελληνικό λαό και την χώρα από το να περισώσουν οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι εφόδιο για ένα νέο ξεκίνημα;  Αμφιβάλει κανείς ότι όπως και με το PSI θα ωφεληθούν οι ξένοι, αφού οι εδώ αντιπροσώποι τους φρόντισαν, με τα μνημόνια και τους εκβιασμούς να ακυρώσουν όσα θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από τις προαναφερθείσες ενέργειες (κούρεμα – Διαγραφή χρέους) που έχουν όσα κράτη τα μεταχειρίζονται ως εργαλεία όταν τον κρίνουν απαραίτητο για το συμφέρον τους!
       Είναι τυχαίο ότι η στάση πληρωμών (στο εξωτερικό χρέος), η μονομερής διαγραφή ή το κούρεμα χρέους, βασίζονται στην Εθνική ασυλία, και η βάση και το πρώτο ζητούμενο στο πρώτο μνημόνιο είναι η κατάργησή της (Εθνικής ασυλίας!)
       Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν έξω και να ξανα εκλέγονται όσοι δέχθηκαν αποφάσισαν και ψήφισαν την κατάργηση της Εθνικής ασυλίας που υποβιβάζει τη χώρα από έθνος σε μια υπερχρεωμένη προς εκκαθάριση επιχείρηση;
       Σε ένα κράτος που οι πλειοψηφία των πολιτικών και των πολιτών τους είναι «σοβαροί» και η μειοψηφία γραφικοί, όλα είναι δυνατά! Ακόμα και αυτά που μας συμβαίνουν τα τρία τελευταία χρόνια!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Όλοι έγιναν Ανεξάρτητοι Έλληνες…
Επειδή μας τα έχουν “κάνει τσουρέκια”, τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης, με τις μόνιμες και προκάτ ερωτήσεις:
 - Τι θα κάνουμε αν δεν πάρουμε την δόση;;
 - Από που θα βρούμε λεφτά;;
 Απαντάμε:


- Πότε και πως θα αποπληρώσουμε ένα δάνειο που όλοι λένε ότι δεν είναι βιώσιμο ;;
- Δεν θέλουμε λεφτά που αυξάνουν την ύφεση, τον πόνο, το χρέος και οδηγούν την χώρα σε αφανισμό.
-  Η λύση είναι αυτό που λέγαμε απ την αρχή και λένε όλοι τώρα πλέον χωρίς να είναι μέλη
των Aνεξάρτητων…
το χρέος λύνεται πολιτικά. και το χρέος λύνεται με σεισάχθεια, με διαγραφή μονομερή του χρέους, το οποίο είναι επονείδιστο..”
 Όλοι έγιναν Ανεξάρτητοι Έλληνες…
About these ads      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ