Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΛ - Νικαγόρας σήμερα στις 12:30 στο Λακκί


Την Κυριακη 04/11/12 και ωρα 12:30 η ομαδα μας φιλοξενει την ομαδα του Νικαγορα για την 3η αγωνιστικη της Β 'Κατηγοριας του ομηλου νησων! Η ομαδα μας βρισκεται (μετα απο 2 νικες σε ισαριθμα παιχνιδια) στην 1η θεση με 6 βαθμους και θελουμε να πετυχουμε το 3/3! Περυσι δεν χασαμε ουτε μια φορα στη Λερο αξιοποιωντας πληρως τον παραγοντα "εδρα", ετσι λοιπον σας θελουμε και αυτη την Κυριακη στο πλευρο μας για να μας στηριξετε στην προσπαθεια που θα κανουμε για την νικη και γιατι οχι και την ανοδο!
από τη σελίδα εκδηλώσεις  Δημήτρης Γιαννουκάς στο FaceBook


πηγή:giafkasports.gr

Με «πίστη» για τη νίκη



Με «πίστη» για τη νίκη

Έχοντας διαφορετικούς στόχους την φετινή χρονιά, Α.Ε Λέρου και Νικαγόρας έρχονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων, την Κυριακή στις 12:30 (Livescore απ'το giafkasports.gr) στο γήπεδο της Λέρου.

Μόνο νίκη 


Η Α.Ε Λέρου προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ Κω. Απ' την στιγμή που ο στόχος για την ομάδα του κ. Τσάτσου είναι το πρωτάθλημα θέλει μόνο νίκη απέναντι στο Νικαγόρα. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Γκούβας και Ντασκαγιάννης, ο τιμωρημένος Τσάτσος ενώ επιστρέφει στην εντεκάδα ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Μιχάλης Γκούτογλου.

Μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση

Σε ότι αφορά το Νικαγόρα, έδειξε για μικρό χρονικό διάστημα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κω ότι είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και ο Μιχάλης Κοκκαλάκης ζήτησε απ' τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν μεγαλύτερη συγκέντρωση για να μπορέσει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Απόντες για το Νικαγόρα είναι οι τραυματίες Πολίτης Γ., Πολίτης Κ., ο τιμωρημένος Κοκκαλάκης Μανώλης και ο Μπεκιρλάρι που δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις και αποκλείστηκε απ' την αποστολή.

Διαιτητής ο Βουλγαράκης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βουλγαράκης με βοηθούς τους Μανταρζή και Μαυρουδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ