Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν την ιδιωτική στρατιωτική εταιρία Blackwater Έλληνες για σας (ΒΙΝΤΕΟ)

       Από ανακοίνωση συμβουλευτικής εταιρείας επενδύσεων έβγαλε ο Καζάκης την είδηση! Ιnvestment reports πρότεινε την αγορά μετοχών της εταιρείας Academi (πρώην ΧΕ services, πρώην Blackwater USA & Blackwater Worldwide είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία!) που εξασφάλισε συμβόλαιο από την Ελληνική τρικολόρε κυβέρνηση!
       Τι φοβάσαι Αντώνης και θέλεις ιδιωτικό στρατό; Αφού έρχεται η ανάπτυξη που διέταξες μετά την αξιοπιστία που πέτυχες και τη μεγάλη δόση που ΘΑ πετύχεις να γίνει μεγαλύτερη, τα καλύτερα έρχονται! τι φοβάσαι; Την ύφεση των μέτρων που ψηφίστηκαν με την απειλή χρεοκοπίας της 16/11 που φυσικά Δεν έγινε ή τα φασιστικά προεδρικά διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου που κάνουν τα πράγματα χειρότερα;
      Αν είχαν ίχνος ντροπής (εσύ τομάρι, σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν έχεις) αυτοί που τάχαμου σε εμπιστεύονται και διαλαλούν την σοβαρότητά σου και την αξιοπιστία σου (κατασκεύασμα τύπου ΓΑΠ) του καταλληλότερου, θα αρνούνταν αυτό το προμελετημένο ΕΓΚΛΗΜΑ που φέρνεις γονυπετής εις πέρας.
       Τεθωρακισμένα οχήματα παρήγγειλες, ελικόπτερα (ένα θέλει ο Βενιζέλος μόνος του!) έχεις καβατζάρει;
       Να λιώνεις από την αγωνία και το φόβο σαν κερί κάθε μέρα, όπως αξίζει στους προδότες!

Μάκης Αρμενιάκος   

πηγή:sakis24
Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν την ιδιωτική στρατιωτική εταιρία Blackwater Έλληνες για σας (ΒΙΝΤΕΟ)
Σημερινό απόσπασμα από την ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε όπου ο Δ.Καζάκης αναφέρει κάποια investment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις.
Αναφερόταν ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολλάρια.H συγκεκριμένη αναφορά έδειχνε συμβόλαιο το οποίο είχε υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα για… περιπολίες από τις ομάδες αυτές,και είναι έτοιμες να αναλάβουν υπηρεσίες στις αρχές του 2013. 
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό.

Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές.Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής.

Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Academi

H Ακάντεμι, πρώην ΧΕ services, πρώην Blackwater USA & Blackwater Worldwide είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.

Η Ακάντεμι είναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” που δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Άρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτός όλων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων όπως το Grizzly APC.ΠΗΓΗ:http://www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ