Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μίκα Ιατρίδη. 39η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 16 Νοεμβρίου 2012





ΘΕΜΑ: 39η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Τιμούμε αύριο και γιορτάζουμε, την Επέτειο του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου 1973. Ημέρα που θυμίζει σε όλους μας, πως για την ελευθερία χρειάζονται αγώνες, αρετή και τόλμη.

Τα τελευταία χρόνια, οι κυβερνήσεις  των μεγάλων αντιθέσεων, μας ωθούν επίσης σε δημοκρατικούς αγώνες μέσα και έξω από τη Βουλή, ώστε να αποκατασταθούν θεσμοί και ιδανικά, που καταστρατηγήθηκαν με τον πλέον βάναυσο και αντιδημοκρατικό τρόπο.

Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ζωντανά.  Η διαμαρτυρία σε όλα τα επίπεδα, μετουσιώνεται σε λαϊκή κραυγή, γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Η σημερινή νεολαία μας- που κλήθηκε και τότε να δώσει αγώνες -  παρόλο που έχει πολλά προσόντα, έχει μηδαμινές ευκαιρίες εργασίας και διαβίωσης στη χώρα μας. Η υποστήριξή των νέων, είναι η δική μας ευθύνη.

Είναι δικό μας πατριωτικό καθήκον, να απομακρύνουμε τη χώρα από τις τεράστιες οικονομικές εξαρτήσεις που έχουν δημιουργηθεί από ξένες παρεμβάσεις. Είναι δικό μας καθήκον, να σώσουμε τη χώρα από την υπανάπτυξη, το πισωγύρισμα και τις μεγάλες ανισότητες.

Κάθε εποχή χρειάζεται τη δική της εξέγερση. Η σημερινή, επιβάλλεται να είναι δημοκρατική, δημιουργική και να έχει ως επίκεντρο την προσωπική συνείδηση του καθενός μας.

Η αποκατάσταση της αληθινής δημοκρατίας, αποτελεί θέμα τιμής για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Για να ξεκινήσει η χώρα μας, να ξαναγράφει την ιστορία που της αξίζει.                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ