Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Και Νέο Πραξικόπημα ετοιμάζουν οι Φασίστες Σαμαράς & Βενιζέλος με τη τσόντα της αριστεράς


Φόβος μετά την ψήφιση του μνημονίου με 153 για νέες κρίσιμες ψηφοφορίες για νέα μέτρα!!!
Μόνο 151 χωρίς την ΡΗΜΑΔ που ίσως ΔΕΝ μπορέσει να υποστηρίξει και νέα μέτρα χωρίς να διαλυθεί!  (Δεν μπορεί γράφω, όχι ότι δεν θέλει!)
Βενιζέλος σε Σαμαρά Έχω 26 και δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα!....
Από κοινού απόφαση για:
1ον Να περνούν με υπουργική πράξη νομοθετικού περιεχομένου και να εγκρίνονται μετά από 40 ημέρες στη Βουλή, αφού θα έχει μετριαστεί η αντίδραση της κοινής γνώμης!!!!
2ον και καλύτερο να περνούν ΜΟΝΟ από υπουργικό συμβούλιο ΧΩΡΙΣ άλλη κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή !!!!
Όπως καταλαβαίνεται λίγες μόνο μέρες μετά την ψήφιση μνημονίου και προϋπολογισμού, διαψεύδεται ο Σαμαράς και τίθεται υπό αμφισβήτηση η κυβερνητική πλειοψηφία, γι’ αυτό  και θέλουν πάση θυσία πραξικοπηματικά να συνεχίσουν το αίσχος της εξόντωσης του λαού και της χώρας.
Είναι πλέον ολοφάνερος ο εγκλωβισμός τους να μην κάνουν πίσω γιατί απειλούνται, όχι με ειδικά δικαστήρια αλλά με κρεμάλες!!!
Σαφές είναι επίσης ότι έχουν στενέψει τα περιθώρια για όσους βουλευτές εξακολουθούν να τους στηρίζουν, αφού από δω και πέρα ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός και αποδέχονται ανοιχτά την συνενοχή τους στα εγκλήματα!
Εχθές μπάτερε σαν κουτσαβάκη στη βουλή ο Αντωνάκης πουλώντας μαγκιές (167) αλλά από σήμερα τρέμει το φυλλοκάρδι του! Και όταν ένα φασιστικό πιθήκι βουτηγμένο στη ψευτιά και την υποκρισία αποκαλύπτεται και κινδυνεύει, γίνεται πολύ πιο φασίστας επικίνδυνος και μοχθηρός! Ότι χρειάζεται δηλαδή για να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι ηλίθιοι και να ανάψει η σπίθα που θα κάνει το από καιρό συσσωρευμένο εκρηκτικό μείγμα να εκραγεί.
Υ/Γ Τις πληροφορίες για την ανάρτηση άκουσα από το ρεπορτάζ του REAL FM σήμερα, καθώς και τα νέα μέτρα λόγω επιμήκυνσης, το δεσμευμένο λογαριασμό (όχι μόνο με τη δόση αλλά και τα έσοδα του κράτους!!!) για την πληρωμή των δανειστών, την μηνιαία παρακολούθηση του προγράμματος και την αυτόματη λήψη νέων μέτρων ανά μήνα!!! Κτλ.
Μάκης Αρμενιάκος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ