Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μπλόγκερ στην Κέρκυρα κατηγορείται ότι στοχεύει στην... ανατροπή του πολιτεύματο !!

       Πραγματικά μέσα σε σχεδόν τέσσερις μέρες έγιναν πάρα πολλά! Άλλαξε η εικόνα μας στο εξωτερικό! Πλέον οι τοκογλύφοι που ρουφάνε το αίμα του Ελληνικού λαού και ξεσχίζουν την Εθνική μας κυριαρχία και κάθε έννοια αξιοπρέπειας, μας δίνουν τα εύσημα χάριν της προσπάθειας της κυβέρνησης και ειδικά στην αποφασιστικότητα του κ Σαμαρά!
       Ναι βρήκαν τον άνθρωπό τους. Δηλαδή τον είχαν βρει από καιρό αλλά εμείς ΔΕΝ το είχαμε πάρει χαμπάρι!!! Ούτε τότε που ΑΝΤΙ για εκλογές μας φόρτωσε τον Παπαδήμιο, ούτε τότε που έβαλε πλάτη για την «επιτυχία του PSI» που σήμαινε την απαραίτητη σταθερότητα για την ανάπτυξη!!!!! και περνούσε το μνημόνιο 2 με όλο το πακέτο μέτρων, που τώρα μας τσαμπουνάνε ως υποχρεώσεις της Ελλάδας (σαν να έπεσαν από τον ουρανό! Ενώ πρόκειται για δικά τους αίσχη) ούτε τότε που αντί για αυτοδυναμία πήρε κάτω από 20% στις πρώτες εκλογές, ούτε τότε που άρχισε τα ΌΧΙ άλλα μέτρα και τις 18 δεσμεύσεις για τις δεύτερες εκλογές, που τα ξέχασε ΌΛΑ (17 από τα 18- εκτός των αποκρατικοποιήσεων – είναι πολλά τα λεφτά Αντώνης) από το ίδιο βράδυ των εκλογών που οι ηλίθιοι του έδωσαν σχεδόν 30%!!!
       Έξω λοιπόν πάμε καλά!!! (τα δώσαμε ΟΛΑ) περηφανεύονται (μη έχοντας τίποτε άλλο να πουν) οι βουλευτές της υποτέλειας.
       Ας δούμε τι γίνεται μέσα! Εκτός από την «εσωτερική» διαπραγμάτευση !!! (να ‘χει να λέει το mega κτλ) περιφράζουμε το ξέφραγο αμπέλι!
       Μετά την σύλληψη του Βαξεβάνη για την δημοσίευση της Λίστας Λαγκάρντ, την παύση των δημοσιογράφων της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ για δυόμιση προτάσεις που δεν άρεσαν στον κ Δένδια, το κόψιμο της φωνής στο κανάλι της Βουλής!, την εκ παραδρομής ανακοίνωση της ψήφισης του άρθρου 4 που ΔΕΝ πέρασε τελικά!, και την σύλληψη Καρατζαφέρη, λίγες ώρες μετά την εκπομπή που είπε ότι έχει τα χαρτιά που απέσπασαν οι ανώνυμους από το Λογιστήριο του κράτους, και ότι θα φέρει τα πάνω κάτω!, έχουμε τη σύλληψη ενός ανθρώπου στην Κέρκυρα, για ανάρτηση φωτογραφιών στο FaceBook από συμπλοκή αστυνομικών με διαδηλωτές!!!
       Τέτοιο συμμάζεμα της Δημόσια Διοίκησης, αναβάθμισης των θεσμών, αξιοπιστίας και δημοκρατικής διακυβέρνησης έχουμε να δούμε από την μεταπολίτευση!!
       Και όλα αυτά μέσα σε σχεδόν τέσσερις μήνες!
       Και σεις χαϊβάνια ακόμα γκρινιάζετε! Τι άλλο θέλετε πια;
       Μετά την αλλαγή του κλίματος, 
την αποκατάσταση της αξιοπιστίας των πολιτικών και το περί δικαίου αίσθημα του λαού μας που ήδη επιτεύχθηκαν, απομένει και η οικονομική ανάκαμψη.

       Με την ψήφιση του 3ου μνημονίου και των νέων μέτρων, και το ξεπούλημα των ζημιογόνων φιλέτων του Δημοσίου (ΔΕΗ-ΟΠΑΠ, πετρέλαια κτλ τα χρήματα θα πάνε όλα στους δανειστές βλ ΤΑΙΠΕΔ, αλλά ΧΩΡΙΣ τα κέρδη τους που έμπαιναν κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό),  περνάμε τον κάβο και έρχεται η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Έτσι το 2040 που το χρέος θα πέσει στο 120%  (όσο ήταν το 2009!!) θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες και οι συνταξιούχοι θα ανταμειφθούν (με έμβασμα στον άγιο Πέτρο) για τις θυσίες τους, χαϊβάνια!
       Ζήτω η Αντώνης – ΖΗΤΩ, Ζήτω η αλτσχάϊμερ – ΖΗΤΩ, Ζήτω η πίστη στους άπιστους – Ζήτω, Ζήτω τα κόμμα της ΖΙΕΜΕΝΣ – ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ το ευρώ που ευρώ δεν μας έχει μείνει – ΖΗΤΩ, Ζήτω η ΕΕ που για να μείνουμε μέσα, θα πρέπει να γίνουμε όπως μας απειλούν ότι θα είμαστε αν φύγουμε! – ΖΗΤΩ, Ζήτω ο Σημίτης και τα στελέχη του που δεν έπαψαν να κυβερνούν από τότε! – ΖΗΤΩ, Ζήτω η Κ. ΣΤΙΚΟΥΔΗ (από φωνή κορμάρα!) – ΖΗΤΩ, Ζήτω το γιαούρτι τα αυγά και η χεσαμόλη - ΖΗΤΩ
Μάκης Αρμενιάκος 
πηγή:iefimerida.gr
Μπλόγκερ στην Κέρκυρα κατηγορείται ότι στοχεύει στην... ανατροπή του πολιτεύματο
Μπλόγκερ στην Κέρκυρα κατηγορείται ότι στοχεύει στην... ανατροπή του πολιτεύματο

Πηγή: Μπλόγκερ στην Κέρκυρα κατηγορείται ότι στοχεύει στην... ανατροπή του πολιτεύματος Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται από την Κυριακή, επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα με έναν blogger να αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι διέσπειρε «ψευδείς ειδήσεις με στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπική οργάνωσης του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Αλέξανδρος Χονδρογιάννης -που κατηγορείται ότι επιδιώκει την ανατροπή- βρέθηκε μπροστά σε μια συμπλοκή μεταξύ διαδηλωτών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διαδηλωτή, και την ώρα που του παιρνούσαν χειροπέδες, έγινε η συμπλοκή αστυνομικών με τους διαδηλωτές, την οποία ο κ. Χονδρογιάννης φωτογράφισε και ανέβασε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. 

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ήταν η σύλληψη του σήμερα από αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του, κατέσχεσαν τον υπολογιστή του και τη φωτογραφική μηχανή. Το ακόμα πιο περίεργο είναι όμως ότι ο blogger αντιμετωπίζει κατηγορίες για εξύβριση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων αλλά και «διάδοση ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος»!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Κατηγορία για “διάδοση ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος”!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της αντιφασιστικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου συμμετείχαμε μαζί με όλο τον λαό της Κέρκυρας. Στην τελετή για την κατάθεση των στεφάνων δεχθήκαμε επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να οπισθοχωρήσουμε μερικά μέτρα. Ένας από τους συμπολίτες μας που αντιστάθηκε ήταν ο Θεόδωρος Μπούκας,καπετάνιος του Ελληνικού πλοίου της Γάζα. Τον ρίξανε κάτω και προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες.

Στην συμπλοκή που ακολούθησε για να αποτρέψουμε την σύλληψη του, ένας συμπολίτης , ο Αλέξανδρος Χονδρογιάννης, έβγαλε φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Σήμερα τον συνέλαβαν άνδρες της αστυνομίας και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στην ασφάλεια. Εν συνεχεία τον πήγαν ξανά στο σπίτι του με χειροπέδες διασχίζοντας τα καντούνια του Καμπιέλου.

Έκαναν έρευνα στο σπίτι του ψάχνοντας μέχρι και τα συρτάρια με τα ρούχα του μικρού του παιδιού τους.

Κατάσχεσαν τον υπολογιστή του παιδιού τους , τον υπολογιστή του, μια κάμερα και μια φωτογραφική μηχανή ως “πειστήρια του εγκλήματος”.

Περιμέναμε για ώρες έξω από την ασφάλεια υπό βροχή να μάθουμε τις κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη.

Αργά τη νύχτα μάθαμε ότι κατηγορείται για:
1. Διάδοση ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος.
2. Παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.
3. Έργω εξύβριση.

Δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό κάποιων ανεγκέφαλων. Εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο τρομοκράτησης και εκφασισμού της δημόσιας ζωής.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών συνηγορούν υπέρ αυτού.

Η υποταγή της κοινωνίας στις απαιτήσεις της Τρόικα της κυβέρνησης και του ΔΝΤ και η ψήφιση των νέων μέτρων μπορεί να περάσει με την τρομοκράτηση του λαού και την οριστική καθυπόταξη του.

Θα πάρουν την απάντησή τους τις επόμενες μέρες στους δρόμους του οργανωμένου και ανυποχώρητου εργατικού αγώνα μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ , ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα 30/10/2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Πηγή: Μπλόγκερ στην Κέρκυρα κατηγορείται ότι στοχεύει στην... ανατροπή του πολιτεύματος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/74353#ixzz2B4IhrMxA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ