Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Βωβός κινηματογράφος με αφανεις πρωταγωνιστές…

       Τα λαμόγια των ΜΜΕ και τα ανδρείκελα των τραπεζιτών, οι πολιτικοί, αναμασάνε σε κάθε ευκαιρία τη φοροδιαφυγή με συνοδεία στοιχείων, πότε για παράνομες συντάξεις, πότε για γιατρούς και ελεύθερους επαγγελματίες κτλ, ΧΩΡΙΣ ποτέ να θίγουν που πήγαν τα λεφτά από τα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων!
        Μόνο ziemens και υποβρύχια είναι 4,5 δισεκατομμύρια ή περίπου 1% του συνολικού δημόσιου χρέους, και προσπαθούν να μας πείσουν ότι, για την κατάντια μας φταίει η φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών και των ψιλικατζήδων!
       Βεβαίως και πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας αλλά και βεβαίως αυτοί πρέπει να είναι λογικοί, δίκαιοι και ανταποδοτικοί! ¨Όμως και μόνο αν σκεφτούμε ότι οι τράπεζες (ιδιωτικές) χρειάστηκαν πάνω από 200 δισεκατομμύρια (και βλέπουμε) για να στυλωθούν, δηλαδή τα 2/3 του συνολικού δημόσιου χρέους στην αρχή της κρίσης!!!! και σχεδόν  το 50% του σημερινού!!! Βλέπουμε ότι όλη η φοροδιαφυγή –  τα σκάνδαλα και η διαπλοκή των αεριτζήδων περνά μέσα από αυτές της τράπεζες με πλυντήριο την τράπεζα της Ελλάδος!!! που καλείται σήμερα να πληρώσει ο λαός!
       Αν ο κ Βωβός, αν αληθεύει η παρακάτω ανάρτηση, χρωστάει περίπου 1 δις θαλασσοδάνεια, τότε χρειάζονται ΜΟΝΟ τετρακόσιοι «Βωβοί» για να βρούμε ποιοι και πως φταίνε για την κατάσταση, και όχι ο βασικός μισθός της ακριβότερης χώρας και τα 30 ευρώ του αγρότη συνταξιούχου!
       Έλεος πια με τα παραμύθια!
        Τώρα όσον αφορά για τους κορμοράνους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελαν το γήπεδο που με μεγάλη χαρά προωθούσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ασφαλώς και είναι συνωμοσίες αφού όλοι ξέρουμε ότι για όλα φταίει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι τα αντικρουόμενα συμφέροντα της διαπλοκής!
Μάκης Αρμενιάκος     
πηγή:olympia.gr
Βωβός κινηματογράφος με αφανεις πρωταγωνιστές… 
20121128-003410.jpgΛίγο ο επιχειρηματικός μαξιμαλισμός, λίγο η αίσθηση παντοδυναμίας αλλά και η απίστευτη τρικλοποδιά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού που ήταν η χαριστική βολή και ο Μπαμπης Βωβός θα διανυκτερεύσει στο τμήμα για χρέος 1 εκ. Ευρώ προς το δημόσιο.
Το εάν θα συνεχίσει να μένει βωβός ο κύριος Μπάμπης για το χτύπημα κάτω από την μέση που έφαγε στην σκοτεινή υπόθεση του γηπεδου, είναι δικό του θέμα.

Δικό μας θέμα όμως είναι όχι το εκατομμύριο, που είναι η κορυφή του παγόβουνου, αλλά ο κολοσσιαίος τραπεζικός δανεισμός που αγγίζει το 1 δις.


Αυτά ακριβώς είναι που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης. Των τραπεζών. Δικαιούμαστε λοιπόν να ξέρουμε ότι πληρώνουμε εμείς και αυτά είναι:
1. Ποιές τράπεζες είναι εκτεθειμένες στην εν λόγω εταιρεία. Μήπως οι υπαγωγές στο άρθρο ’99 που εξανεμίζουν νόμιμα αλλά καθόλου ηθικά, χρέη – μαμούθ προς τις τράπεζες, θα 
πρέπει να ελέγχονται ανά περίπτωση από τους εισαγγελείς; (Μην θυμηθούμε τώρα την υπόθεση Καρούζου, που όλοι την έθαψαν μόλις αποκαλύψαμε τους πραγματικούς ενόχους…)

2. Πληρώνουμε την κομματική επιχορήγηση στη Νέα Δημοκρατία. Έτσι λοιπόν δικαιούμαστε να ρωτήσουμε ΠΟΣΑ πλήρωνε πριν η ΝΔ σε ενοίκια και πόσα πληρώνει τώρα, που βρέθηκε ως μάννα εξ ουρανού στο κτίριο συμφερόντων Βωβού στην Συγγρού. Τι εξοικονόμηση (;) έγινε;
3. Και μιάς και πιάσαμε το θέμα της Συγγρού, η μίσθωση έγινε αμέσως μετά την καταστροφή Βωβού στο θέμα του γηπέδου. Μία χείρα βοηθείας που καποιος αποφάσισε να δώσει απλόχερα. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι την ιδέα την είχε υψηλόβαθμος της ΝΔ, που έχοντας φύγει παλαιότερα από το κόμμα, είχε αμέριστη στήριξη από τον επιχειρηματία. Αυτά βεβαίως στην πολιτική επιστρέφονται. Και μην βιαστείτε να μαντέψετε ποιός είναι, περισσότεροι από έναν ταιριάζουν σε αυτό το προφίλ.
Αυτά για τώρα, ας μιλήσει κάποιος για την ταμπακέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ