Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Είναι ο σοσιαλισμός ηλίθιε….

 Σοσιαλισμός !
       Είναι φοβερό να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις!
       Ο Μεγαλύτερος αντίπαλος του Καπιταλισμού, ο Κομμουνισμός και η light έκδοσή του (για την αποφυγή των φρικαλεοτήτων του, και της σκόπιμης ασάφειας του συγκερασμού) ο Σοσιαλισμός,  που στο όνομα της αιώνιας ιδεολογικής τους διαπάλης χύθηκε αίμα, και εγκλώβισαν ιδεολογικά εκατομμύρια ανθρώπους (και ολόκληρες ζωές αγνών ιδεολόγων και αγωνιστών ! ένθεν και ένθεν) είναι δημιούργημα ιδεολογικό και χρηματοδοτούμενο για την εξάπλωσή του, των αρχόντων του καπιταλισμού! (τεράστιο θέμα)
       Η ληστοσυμμορία του Διεθνούς Σοσιαλισμού, άλωσε κάθε προοδευτική δύναμη σε όλο τον πλανήτη, αφού υπάκουε σταθερά σε κάθε κανόνα που έθετε η σιωνιστική – τραπεζική παντοκρατορία της ελίτ για τον απόλυτο έλεγχο τους και την διάβρωση των Εθνικών,  τοπικών συνεκτικών κοινωνικών δεσμών και δομών, και την εστίαση του προβληματισμού και της δράσεις τους στην επίτευξη διεθνοποιημένων στόχων – επίλυσης προβλημάτων (πχ Οικολογία, πράσινη ανάπτυξη, πολυπολιτισμικότητα κα).
       Ακόμα, συνέβαλε τα μέγιστα στην καθήλωση της λαϊκής συμμετοχής στις αποφάσεις, αφού ο ρόλος της κοινωνίας ήταν να τους στηρίζει, και να αρκείται στην αντιπροσώπευσή τους από αυτούς (σοσιαλιστικά κόμματα – ηγέτες) κατά κανόνα χωρίς επιτυχία, αφού ακόμα και ως κυβερνήσεις, αντί να κάνουν τα υποσχόμενα, αποπροσανατόλιζαν και δίχαζαν την κοινωνία προκαλώντας την με θέματα όπως Θρησκεία, μεταναστευτικό, σεξουαλικής ιδιαιτερότητας, κα που σε καμία περίπτωση δεν απαντούσαν στα πραγματικά προβλήματα της βιώσιμης ανάπτυξης, της δικαιότερης διανομής του πλούτου, στον εκσυγχρονισμό του κράτους και στις παρεχόμενες από αυτό κοινωνικές υπηρεσίες (παιδεία, υγεία, προστασία κτλ).
       Τέλος δεν μπορώ να μην αναφέρω την επιτυχία του Τσίπρα στον χαρακτηρισμό του Ολάντ ως Ολαντρέου καταδεικνύοντας (ίσως άθελά του! Δεν αναφέρθηκε στο θέμα ποτέ ξανά!) τη μηδαμινή πρακτική αξία της εναλλαγής στην εξουσία διαφορετικών κομμάτων, αφού η χαραχθείσα κεντρική πολιτική γραμμή δεν τίθεται σε κίνδυνο από ΚΑΝΕΝΑΝ στην πράξη! (από λόγια να φάνε και οι κότες!) Διαπίστωση όμως από την οποία ΔΕΝ ξεφεύγει ούτε ο ίδιος, που καλείται να αποδείξει στην πράξη!
       Εθιστήκαμε σε ένα τρόπο ζωής κατανάλωσης και πολυτελούς διαβίωσης υπνωτισμού, που αποδώσαμε στο κατ΄ ευφημισμό Δημοκρατικό μας πολίτευμα – σύστημα. Και λόγω κρίσης, ειλικρινά δεν ξέρω τι μας πονάει (ως κοινωνία) περισσότερο. Η απώλεια του μέχρι τώρα τρόπου ζωής μας ή η αποκάλυψη ότι ΟΛΑ είναι στημένα και εμείς κορόιδα;
       Προσωπικά πιστεύω το δεύτερο, αφού δυσκολίες και φτώχεια έχουμε περάσει ως λαός πολλές και χειρότερες, αλλά εθνική κατάθλιψη με χιλιάδες αυτοκτονίες ΔΕΝ νομίζω να έχουμε ξαναδεί στην Ιστορία μας, και αυτό είναι αποτέλεσμα έλλειψης πεδίου μάχης, αφού πάντα οι μάχες ανύψωναν το ηθικό, διατηρούσαν την υπερηφάνεια και τη ανδρεία και το κυριότερο, συντηρούσαν την ελπίδα για το μέλλον.
       Η έλλειψη πεδίου μάχης ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα μιας κυβέρνησης, αλλά σύσσωμου του πολιτικού συστήματος (μιας ενιαίας γραμμής),  και μιας κοινωνίας που εξακολουθεί να το ακολουθεί για να αποφύγει τα χειρότερα (δεν ξέρει ότι δεν υπάρχει χειρότερο από το να τους ακολουθεί!), αποπροσανατολισμένη, απογοητευμένη και χωρίς να μπορεί και να ξέρει πως θα λειτουργήσει, πέρα και έξω από τις ψευδεπίγραφες ιδεολογικές ταμπέλες και των απατηλών εγγυήσεων της ΕΕ και του ευρώ.
Μάκης Αρμενιάκος  
πηγή:olympia.gr
Είναι ο σοσιαλισμός ηλίθιε….
20121118-205514.jpg

Η συμμορία των σοσιαληστών του πλανήτη δεν χάνει την ευκαιρία να θυμίζει την άμεση συγγένεια της με τον φασισμό, λόγω της κτηνώδους αδιαφορίας για την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των πολιτών.

Τις αποδείξεις για την φασιστική τακτική του Παπανδρέου τις έχουμε παραθέσει σε προηγούμενο άρθρο πουμπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ.

Εντέλει ο Παπανδρέου δεν είναι μόνος. Κάθε κάθαρμα της περιβόητης “σοσιαλιστικής διεθνούς” κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει την χώρα που διοικεί και να ταπεινώσει τον λαό.
Θυμάστε την σπουδή του Παπανδρέου, την ώρα που οργάνωνε το ξεπούλημα της χώρας, να περάσει το άθλιο λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση. Ένα νομοσχέδιο που στοίχισε κάποια δις στην χώρα από την αύξηση της λαθρομετανάστευσης και του δουλεμπορίου (γέμισε όμως κάποιες σοσιαληστικές τσέπες).
Ε, εντέλει δεν φταίει ο Παπανδρέου, αλλά ο σοσιαλισμός!
Ο ανεκδιήγητος Ολάντ, την ώρα που ο νότος βράζει και οι τοκογλύφοι ετοιμάζουν επίθεση στην Γαλλία, όπως ακριβώς ο Παπανδρέου, ετοιμάζει ένα άσχετο νομοσχέδιο – έκτρωμα για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!
Το γεγονός προκάλεσε γιγαντιαίες διαδηλώσεις ακόμα και από συλλόγους ομοφυλοφίλων (που δεν πέφτουν στην παγίδα της δημιουργίας “κοινοτήτων” φασιστικού τύπου αλλά προτιμούν να λέγονται πολίτες). Δηλαδή ο γελοίος Ολάντ, δημιουργεί κοινωνική σύγκρουση από το πουθενά, που δυστυχώς οι Έλληνες γνωρίζουμε που αποσκοπεί.
Όταν ο αχυράνθρωπος Παπανδρέου συνομιλούσε κρυφά με το ΔΝΤ, οι Έλληνες απορούσαν για την σκοπιμότητα του λαθρονομοσχεδίου. Σήμερα γνωρίζουμε.
Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν και οι Γάλλοι έγκαιρα και να στείλουν την σοσιαληστρική συμμορία σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ