Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ!


       Σα δε ντρέπεται δικαστής άνθρωπος να ερευνά σκάνδαλο μασονίας και να αποκαλύπτει συνωμοτικές φαντασιώσεις! Άκου λέει τους διορισμούς στις ΔΕΚΟ και σε άλλα πόστα της κρατικής μηχανής στην Ιταλία υποδείκνυε η στοά!! Σε λίγο θα μας πουν ότι και οι δικοί μας  εξωκοινοβουλευτικοί πχ Παπακωνσταντίνου αλλά και οι κολητοί τους πχ Γεωργιάδης ΕΛΣΤΑΤ, ήταν υπερΕθνικές – Υπερκομματικές επιλογές!
       Σιγά μην υπάρχει και ασυμβίβαστο όταν πολιτικοί αντίπαλοι στη Βουλή (άλλο κόμμα) είναι στην ίδια στοά και συμμετέχουν στις ίδιες Λέσχες (συγνώμη Δεξαμενές σκέψης ήθελα να πω!).

       Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τις κυβερνήσεις που εναλλάσσονται, αλλά όλες ακολουθούν την ίδια βασική πολιτική με θεαματικές κωλοτούμπες, αλλά αυτές δεν θα πρέπει να αποδοθούν σε συνωμοσίες, αλλά στην επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος που επέρχεται με την άνοδο στην εξουσία, της ορθολογικής και συνετής οικονομικής πολιτικής (το λένε και όλοι ξένοι!) που μεταμορφώνει τα κακά παιδιά πχ (αντιμνημονιακός Σαμαράς) σε παράδειγμα σοβαρότητας κα αξιοπιστίας (μνημονιακός Σαμαράς!)
       Υπάρχει και άλλο θέμα βέβαια με την έκφραση της θέλησης του λαού και τη δημοκρατία. Βλέπουμε λοιπόν να συνεχίζεται η ίδια μνημονιακή πολιτική που αποδοκιμάστηκε με τη πτώση του ΠΑΣΟΚ από το 40+ % στο 10+ % και μια ΝΔ που έφαγε το χαστούκι του 19 % στις πρώτες εκλογές, να παίρνει σχεδόν 30% μετά την τρομακτική προπαγάνδα για έξοδο από το ευρώ και αφού σήκωσε την σημαία αναδιαπραγμάτευσης και της λήψης μέτρων ΑΜΕΣΗΣ ανακούφισης.
       Σήμερα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τη βοήθεια της ΡΗΜΑΔ (είναι ντροπή να μην βάλει πλάτη και η αριστερά στην σωτηρία!) υπηρετούν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ και με τη ΒΙΑ την ίδια πολιτική και μάλιστα στην σκληρότερη εκδοχή της!
       Όλα αυτά συμβαίνουν εντελώς συμπτωματικά και η απόδοσή τους σε συνωμοτικές ιστορίες είναι το λιγότερο ανόητη! Εξάλλου μόλις προχθές κερδίσαμε τη διετή παράταση και τη δόση των 32 δις (που μπορεί να γίνει 44 με αντάλαγμα νέα μέτρα!!) που ο Καζάκης είχε αποκαλύψει ότι ήταν προγραμματισμένη από τα μισά του 2010!!!!!!
       Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε, ότι μια κακάσχημη ανοργασμική γερμανίδα καγκελάριος με εμμονές, κοντεύει μετά την εξαθλίωση εκατομμυρίων ανθρώπων (Ευρωπαίων πολιτών) να τινάξει στον αέρα το λίκνο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος;
       Αν υπήρχε κάποια βάση σε αυτές τις ανυπόστατες συνωμοσίες οι παντοδύναμες αγορές δεν θα «ξύριζαν» αυτήν την κυρία, που με τις εμμονές της συντηρεί την οικονομική αβεβαιότητα και την ύφεση αλλά παράλληλα διαλύει τα εργασιακά, την εθνική κυριαρχία καθιστώντας λαούς και κράτη (και δημόσιο πλούτο κτλ) όμηρους της κρίσης;
       Θα έκαναν τέτοια τεράστια προσπάθεια και προγράμματα βοήθειας για να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση που περιήλθαμε;
       Μέχρι εκβιασμούς με κάθε δόση μας κάνουν για να ανασυγκροτήσουμε το κράτος μας, να αξιοποιήσουμε την δημόσια περιουσία μας και να γλυτώσουμε!
       Απλά πράματα ρε παιδί μου!
Μάκης Αρμενιάκος

Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ!

Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…Οι δικαστές της Κατατζάρο(Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ‘ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία.
Η μασονική στοά.. Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου”  Paolo Coraci(φωτο), διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία.
Και μην νομίζουμε ότι μιλάμε για μακρινό παρελθόν και την υπόθεση της μασονικής στοάς Προπαγάνδα 2 (Π2) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά το 2010!

Στα πρακτικά της μασονικής στοάς που κατέσχεσαν οι δικαστές, υπάρχουν λίστες για 15 Οργανισμούς και μάλιστα οργανισμούς κολοσσούς για την Ιταλία, όπως τα Ταχυδρομεία και η Ιταλική Βιομηχανία όπλων Finmeccanica(παρεμπίπτοντος… η Finmeccanica κάνει καλές δουλειές και στην Ελλάδα με το Υπουργείο Άμυνας κι όχι μόνον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ