Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Δεν Γίνεται Να Σβήσει Η Ελλάδα, Ο Έλληνας, Η Προσφορά Του Πάνω Σε Αυτόν Τον Πλανήτη...

       Σε αυτήν την ανάρτηση, δύο από τους πάρα πολλούς (δεν νομίζω να υπήρξε πνευματικός άνθρωπος στον κόσμο που να μην ήταν φιλέλληνας) σημαντικούς ανθρώπους, ο Ρισπέν Ζαν και ο Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε, μιλούν για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
       Καμία εντύπωση δεν μου προκαλεί το μίσος και ο ανθελληνισμός των ξένων «φίλων και εταίρων» μας, ενάντια στο Έθνος μας και το λαό μας, αλλά και των δικών μας πρωτοκλασάτων πολιτικών, αφού είναι όργανα της σπείρας του σιωνισμού και ακολουθούν τις εντολές τους.
       Η ψευδαίσθηση δημοκρατίας, και η  προσδοκία αλλαγής της πολιτικής ανάλογα με τις επιλογές μας, είναι στη φαντασία μας, αφού αλλάζουν μόνο τα πρόσωπα και κάποια επιμέρους ασήμαντα σημεία ΧΩΡΙΣ να επηρεάζεται στο ελάχιστο η προαποφασισμένη πορεία!
       Αν αφήσουμε τις κωλοτούμπες του Σαμαρά και την αναξιοπιστία των δικών μας πολιτικών και κοιτάξουμε παραδίπλα θα διαπιστώσουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα!
       Ο Ολαντρέου τελικά συναίνεσε στο σύμφωνο σταθερότητας και τον μηχανισμό ESM χωρίς ΚΑΜΙΑ ουσιαστική αλλαγή και επιμένει στην εφαρμογή των σκληρών μέτρων λιτότητας, παρά τα καλά λογάκια του, που ήταν και η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ σε σχέση με τον Σαρκοζί, για την Ελλάδα!
       Πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε ότι ΓΑΠ και Σαμαράς και Σαρκοζί και Ολάν και Μέρκελ έχουν τα ίδια αφεντικά και ότι τα γιουρογκρούπ και οι συνεδριάσεις είναι θέατρο όπως οι διαπραγμάτευση της τρόικας με το Στουρνάρα, και ότι όλα γίνονται για να πειστούν οι ηλίθιοι ιθαγενείς, ενώ στην ουσία απλώς διαβάζουν τα χαρτάκια που τους δίνουν οι τραπεζίτες!
       Την μόνη λύση που μπορεί να βάλει σε τροχιά το τραίνο της Δημοκρατίας για την επιστροφή σε έννοιες κοινό συμφέρον, κοινωνικό κράτος, κοινωνική συνοχή κτλ μπορεί να την δόση μόνο ο λαός! Ένας λαός μορφωμένος, με πολιτισμό και ιστορική γνώση, ελεύθερος και με κριτική σκέψη, ΔΗΛΑΔΗ ότι ακριβώς ΔΕΝ είμαστε εμείς στην πλειοψηφία μας.
       Όπως γίναμε για όσα αδιαφορούσαμε αν δεν πείραζαν τη τσέπη μας! (παιδεία, ισότητα αξιοκρατία), για όσα κάναμε να βολευτούμε εμείς και οι δικοί μας με αντάλλαγμα την ελευθερία μας (οι βολεμένοι υποχρεούνται να στηρίζουν ΠΑΝΤΑ όσους τους βόλεψαν),  για την υποτέλεια στο κόμμα που μας προστατεύει και που βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα πάνω από την πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας κτλ
       Πόση σχέση έχουν όλα αυτά με τις αξίες και το πνεύμα του Ελληνισμού;
       Με την παρακάτω ανάρτηση (ίσως σας κούρασα!) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ απλά να καμαρώσουμε για την καταγωγή μας, ΑΛΛΑ να προβληματιστούμε (και ίσως να ντραπούμε) για το πόσο άξιοι είμαστε να φέρουμε αυτή τη βαριά κληρονομιά!
       Δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κανέναν ξένο, αλλά να ρίξουμε τη μπουνιά στο μαχαίρι και να ματώσουμε, να τα γκρεμίσουμε ΟΛΑ και να τα φτιάξουμε από την αρχή, όπως θέλουμε και μας αξίζει!
       Η Ιστορία γράφεται από, και τιμά τους γενναίους. Οι 300 του Λεωνίδα μείνανε στην Ιστορία γιατί πολέμησαν, οι 3000 αυτόχειρες της κρίσης  θα περάσουν απαρατήρητοι από προσώπου γης, στο βωμό της θυσίας των μνημονίων και του πατριωτικού καθήκοντος του ΓΑΠ, του Βενιζέλου του Σαμαρά, αλλά και της δικής μας ανικανότητας και αδιαφορίας που τους αφήνομαι να μας ποδοπατούν! ΟΛΩΝ μας.
Υ/Γ Ρένα Νο  ευχαριστώ για την πρόταση.
Μάκης Αρμενιάκος    
πηγή:toalfabito
Δεν Γίνεται Να Σβήσει Η Ελλάδα, Ο Έλληνας, Η Προσφορά Του Πάνω Σε Αυτόν Τον Πλανήτη...

Δείτε τι έλεγαν δυο τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.


Ο Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός Ρισπέν Ζαν είχε αναφέρει...


 1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
 2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
 3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη...

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.


 1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
 2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
 3. Από την φυσική σας, χημεία
 4. Από την αστρονομική σας
 5. Από την πολιτική σας
 6. Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...

Θα πείτε "δεν γίνεται".

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...

Η πρόκληση πάντως ισχύει.Ο Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε (Friedrich Wilhelm Nietzsche) ήταν σημαντικός Γερμανός φιλόσοφος, ποιητής, συνθέτης και φιλόλογος.


(15 Οκτωβρίου 1844 - 25 Αυγούστου 1900) 


Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ