Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πόση ξεφτίλα ακόμα!!


Αντί δικού μου σχόλιου, ένα από τη σελίδα πηγή:        
Aristea είπε
Νοεμβρίου 2, 2012 στις 6:59 μμ
Εγω δεν αποδεχομαι την χουντα στην Ελλαδα.
Εσυ θελεις να με πεισεις οτι εχουμε χουντα, επειδη φοβασαι ?
Αυτος που φοβαται κρυβεται και αποφευγει να εκφραστει ελευθερα…
Αρα εχει την χουντα μεσα στο κεφαλι του.

πηγή:olympia.gr
Πόση ξεφτίλα ακόμα!!

Του Παναγιώτη Τσολάκη

O Ευρωπαίος Κεντρικός Τραπεζίτης εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία για έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών από έναν Υπερεπίτροπο. «Κάποιες κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό την εθνική τους ανεξαρτησία λόγω του υψηλού χρέους τους . Μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία θα έχουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρωζώνης”. Σε ελεύθερη μετάφραση ο Ντράγκι μας λέει: Θα κάνετε ότι σας λέμε, δεν έχετε πλέον εθνική κυριαρχία.


Οι αποκρατικοποιήσεις δεν θα περνάνε μέσα από την βουλή, είναι η αξίωση της τρόικας! Μείζον πολιτικό και δημοκρατικό θέμα! Τι ρόλο θα έχουν οι έλληνες βουλευτές; Απλά να νομιμοποιούν με την ψήφο τους τις αποφάσεις των δανειστών που κατέλαβαν και κατέκτησαν οικονομικά και όχι μόνο, την χώρα!

Οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες από τις τοπικές κοινωνίες θα είναι εξαρτημένοι από τις διαθέσεις, τις προθέσεις και εντολές του κάθε ξένου εντολέα, τώρα λέγεται Φούχτελ, να συνδιαλέγονται μαζί του και όχι με την ελληνική πολιτεία!

Για να ψηφίσουν ναι ο Βενιζέλος τάζει υπουργεία στους «συντρόφους»!

Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ (!!) κάλυψαν τον Παπανδρέου ώστε να μην εμφανιστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να καταθέσει για την λίστα!

Πόση ξεφτίλα ακόμα θα ανεχτούν οι έλληνες πολίτες!

Για να παρακολουθήσει κάποιος την θεία λειτουργία στον ναό του Αγίου Δημητρίου θα έπρεπε να είχε πρόσκληση. Σεβαστέ μητροπολίτη Θεσσαλονίκης μοίραζε κι ο Χριστός προσκλήσεις για όσους ήθελαν να τον ακούσουν; Επιτρέψατε κάγκελα και στους ναούς για να προστατευτούν αυτοί που αθετούν τις υποσχέσεις τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων και παραχωρούν γη και ύδωρ στους τοκογλύφους!

Παρέλαση για τον λαό χωρίς το λαό! Αυτοί που προστάτεψαν την Πατρίδα το 1940 για να μην καταλυθεί η εθνική κυριαρχία, δηλαδή ο στρατός, διατάχτηκε τώρα να διαφυλάξει αυτούς που παραχωρούν την Εθνική κυριαρχία τόσο ξεδιάντροπα και τόσο ξετσίπωτα!

Πόση ξεφτίλα ακόμα!

Ερωτά το Σύνταγμα (μέσα από την πένα του Στάθη): Προβλέπεται η ελληνική κυβέρνηση να έχει ξένους ελεγκτές; Προβλέπεται εξωχώριο Διευθυντήριο, στο οποίον να λογοδοτεί η Ελληνική κυβέρνηση και Πρωθυπουργός; Προβλέπεται να τελεί το Ελληνικό κράτος υπό Καθεστώς Εντολής άλλου κράτους ή ομάδας κρατών;

Πόση ξεφτίλα ακόμα!!

Τι άραγε περιμένει η κοινωνία ακόμα; Τι περιμένουμε όλοι μας για να σταματήσει ο τρομακτικός κατήφορος; Τι περιμένει η κοινωνία και δεν θέτει τους εκπροσώπους που έστειλε στην βουλή ενώπιων των ευθυνών που έχουν απέναντι της;

Είναι χρέος της κοινωνίας να κρίνει, να επικρίνει, να κατακρίνει και να απομονώνει όσους έχει στείλει ως εκπροσώπους στην βουλή που αντί την προστατεύουν και να την καλυτερεύουν, ως έχουν χρέος, εκείνοι να ψηφίζουν ότι την χειροτερεύει και την πηγαίνει χρόνια πίσω, και δεν είναι η υπερβολή, την πηγαίνει σε πέτρινα χρόνια.

Να απαιτήσει από αυτούς που ψήφισε η κοινωνία, τουλάχιστον να μη μιλούν. Ράψτε το να τους πει! Μη μας προκαλείτε  και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

Δεν χρειάζεται βία! Η βία ευνοεί πάντα την εξουσία και το σύστημα. Απομόνωση, απαξίωση και αποστροφή. Και το γράφει αυτό, ένας νέος άνθρωπος που ζήτησε την ψήφο της  κοινωνίας με το σύνθημα ή με την Ελλάδα και την κοινωνία της ή με τους τραπεζίτες και τους δανειστές!

Θα πρέπει και η ίδια η κοινωνία να καταλάβει, ότι έχει και αυτήν την ίδια ευθύνη με αυτούς που αποφασίζουν γιατί η ίδια η κοινωνία τους επέλεξε να αποφασίσουν για αυτήν. Αν άλλα αποφασίζουν αυτοί που επέλεξε έχει τον τρόπο η κοινωνία να τους ακυρώσει! Με την απαξίωση που προαναφέρθηκε, την αποστροφή, την απομόνωση και κυρίως καταγγέλλοντας τον καθένα με ονοματεπώνυμο!

Πόση ξεφτίλα ακόμα!!!

Ευρωπαίοι ηγέτες (βλέπε Μέρκελ) δηλώνουν πως λόγω χρέους χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία!

Πόση ξεφτίλα ακόμα Έλληνα πρωθυπουργέ, πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας, Έλληνες βουλευτές, Έλληνες πολίτες!

Ιεροσυλία και σκύλευση του αίματος που έχυσαν έλληνες για την ελευθερία και την εθνική κυριαρχία της χώρας είναι η αναφορά όλων αυτών, σε εκείνους που έπεσαν, μάτωσαν και υπέστησαν τα πάντα για την εθνική κυριαρχία!

Επιτέλους όχι άλλη ξεφτίλα! Επιτέλους όχι στην παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας. Όχι στην απεμπόληση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

Τώρα είναι η ώρα της κοινωνίας, να προστατέψει την αξιοπρέπεια της χώρας και να εμποδίσει την απεμπόληση των αξιών εκείνων και των θεσμών που εξασφαλίζουν μια στοιχειώδη τουλάχιστον ανθρώπινη ποιότητα ζωής! Διαφορετικά θα συμβεί αυτό που γράφει ο ποιητής και χρησιμοποιούσε πολύ στα κείμενα του ο Πασχάλης Τσολάκης.

«Όσοι αφέθηκαν να τους συμπεριφέρονται ως σκώληκες, δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται όταν τους τσαλαπατούν».

Χρέος όλων μας να απαντήσουμε σε όλους αυτούς! Δεν είμαστε σκουλήκια! Εδώ είναι Ελλάδα! Είμαστε άνθρωποι – είμαστε Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ