Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ



ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δικαίωμα στο όνειρο, δικαίωμα στην ελπίδα...

Φίλες και Φίλοι της Ν.Δ,
Οι καιροί είναι δύσκολοι για την πατρίδα, την παράταξη και το κόμμα μας.
Στην μάχη απελπισίας και ελπίδας, δεν χωράνε προσωπικές πικρίες.
Τα μέλη του κόμματος, μας ψήφισαν για να υπηρετήσουμε τις αξίες της Ν.Δ, με ανιδιοτέλεια και "καθαρό" λόγο.

Ολοι εμείς χρωστάμε στην Ν.Δ. Η Ν.Δ δεν χρωστάει τίποτα σε εμάς...

Εμείς, τα αιρετά μέλη, τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, έχοντας πλήρη ευθύνη των πράξεων μας, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να καλέσουμε τους πολίτες της Δωδεκανήσου σε εγρήγορση και αγωνιστική συστράτευση...
Τα σοσιαλιστικά οράματα του ΠΑΣΟΚ “πνίγηκαν” στα Μνημόνια, συμπαρασύροντας τους μισθούς, τις συντάξεις και τα εισοδήματα των Ελλήνων.
Υπάρχει διέξοδος από αυτή την παρακμή;
Εμείς, λοιπόν, λέμε ναι, ότι μπορούμε !
Στην Νέα Δημοκρατία θέλουμε να υπάρχει δικαίωμα στο όνειρο, στην ελπίδα και στις κοινωνικές δυνάμεις του τόπου.

"Πρέπει να βγάλουμε εμείς πλέον τα κάστανα από τη φωτιά" και πρέπει να το κάνουμε τώρα, γιατί  μπορούμε ως κοινωνία να ανασυνταχθούμε και να οικοδομήσουμε κάτι καινούργιο...


ΓΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπεύθυνος  Τομέα Παιδείας  Ν.Δ Τ.Ο. Ρόδου
Εκπαιδευτικός - πρώην αν. Δ/ντής Ι.Ε.Κ. Ρόδου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εσείς και αυτοί που κυβερνάνε τώρα έχετε βάλει τη φωτιά για να καούμε εμείς σαν κάστανα. Είναι καιρός ο καστανάς να πετάξει τη φουφού μαζί με τις στάχτες του δικομμματισμού. Είναι καιρός να τα μαζεύετε και εσεις και οι άλλοι, να λουφάξετε,αρκετά πια με τα παραμύθια σας. Σκασμός οι πολιτικοί πολύ μιλήσατε.Ωραίοι οι βαρύγδουποι τίτλοι σας,κάθε φελός βρήκε ευκαιρία να πλέψει πάνω στις πλάτες του λαού για να μη βουλιάξει,βγήκατε όλοι στην επιφάνεια.Μιλάτε ακόμα για "καθαρό λόγο" εσείς οι βρομόστομοι,εσείς του "σεμνά και ταπεινά"! Μπορείτε και εσείς,δεν σας κοστίζει τίποτα ο λαός πληρώνει!Και οι τωρινοί κυβερνώντες έλεγαν οτι είναι η μόνη λύση,έλεγαν οτι αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα όπως και εσεις τώρα στην αντιπολίτευση, μη μιλάτε τουλάχιστον είναι το καλλίτερο που έχετε να κάνετε για τη ερημη την πατρίδα μας,ειναι το καλλίτερο που έχετε να κάνετε γι΄αυτόν τον δυστυχισμένο λαό1

Γλαρός Ιωάννης είπε...

H όποια κριτική είναι καλοδεχούμενη, εφόσον διακρίνεται από στοιχεία ευπρέπειας....Προσωπικά δεν έχω σκοπό κύριε ανώνυμε....να απολογηθώ για τα όποιαδήποτε λάθη και "λάθη" αυτών που άσκησαν Διοίκηση. Ανταλλάσσουμε απόψεις και προβληματισμούς για να διορθώσουμε τα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι.

Γλαρός Ιωάννης
ΥΓ. Σε παρακαλώ "κύριε" ανώνυμε πριν γράψεις ότιδήποτε, δόκιμο είναι να έχεις διαβάσει και κάποιο βιογραφικό. Επειδή φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις...στο αφιερώνω ....

O Γλαρός Ιωάννης του Ελευθερίου και της Άννας είναι μόνιμος Εκπαιδευτικός της Δημόσιας Τεχνικής-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ειδικότητας Ηλεκτρονικός. Διετέλεσε αναπληρωτής Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Ρόδου και Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου.

Ο Γλαρός Ιωάννης σχεδίασε πλατφόρμα GIS (Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών) που την παραχώρησε δωρεάν στο Δήμο Ροδίων. Πραγματοποίησε έρευνα με θέμα την "Αξιοποίηση Τεχνολογίας WebGis" στον Δήμο Ροδίων.

Επίσης έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει, χωρίς αμοιβή, εκπαιδευτικό Λογισμικό πιστοποιημένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο διατέθηκε στα δημόσια Τεχνικά σχολεία.
Το εκπαιδευτικό λογισμικό "Δικτυακός Παιδότοπος" του οποίου τυγχάνει σχεδιαστής-προγραμματιστής, κοσμεί την ψηφιακή βιβλιοθήκη του "Μουσείου Μπενάκη" και του "Μουσείου Τεχνολογίας". Έχει συγγράψει πλήθος άρθρων στον τοπικό και αθηναϊκό τύπο.
Διεξάγει πλήθος επιστημονικών ερευνών, μεταξύ αυτών "Νέες Τεχνολογίες στο Δημοτικό", "Μελέτη υπογεννητικότητας στην πόλη της Ρόδου", "Ευαισθητοποίηση πολιτών της Ρόδου στο πρόβλημα των ναρκωτικών", "Μελέτη γεννητικότητας στον Δήμο Ροδίων", "Ο καφές και φοιτητές των ΙΕΚ", στην ενώ τώρα τελευταία, είναι σε εξέλιξη η έρευνα με θέμα "Εθισμός παιδιών στα ψηφιακά παιχνίδια".

Είναι ο κατ εξοχήν σχεδιαστής-προγραμματιστής της Ψηφιακής πλατφόρμας Αυτοαξιολόγησης "Εικονικό Εργαστήρι". Σε εκπαιδευτικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, υπήρξε εισηγητής με θέμα "Αυτοαξιολόγηση μαθητών μέσω διαδικτύου". Σχεδιαστής και προγραμματιστής του Λογισμικού "WebNote", κωδικοποιημένη νομοθεσία λειτουργίας Δημοσίων ΙΕΚ.


Πρωταθλητής Αιγαίου στο άθλημα της Ιστιοπλοϊας κατηγορίας Optimist και διετέλεσε βαθμοφόρος και Ανιχνευτής στο 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων πόλεως Ρόδου. Έχει συγγράψει Λογοτεχνικό βιβλίο.
Στην μεγάλη παράταξη της Ν.Δ. συμμετέχει ανελλιπώς από τα εφηβικά του χρόνια, από την ΜΑΚΙ, στην ΟΝΝΕΔ, στην ΔΑΠ και στην ΔΑΚΕ.
Υπηρέτησε τον Ελληνικό Στρατό, ως υπαξιωματικός ειδικότητας Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και Radar.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο ανήλικες κόρες.
Ήταν η πρώτη φορά που διεκδίκησε την Προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ε. Ρόδου, κόντρα στους μηχανισμούς.
Στην Νέα Δημοκρατία εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου, με ποσοστό άνω του 30%.

O Γλαρός Ιωάννης είναι Υπεύθυνος ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του κόμματος στην Ρόδο και Μέλος της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της ΝΔ στην Δωδεκάνησο.

Ο Γλαρός Ιωάννης είναι σχεδιαστής-προγραμματιστής της ηλεκτρονικής πύλης www.glaros-ioannis.info

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ