Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δημοσκοπήσεις: Μόλις το 12% των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ αποδέχεται Παπανδρέου! Mεγαλώνει η "ψαλίδα"

       Για όσους ακόμα εμπιστεύονται τις δημοσκοπήσεις αυτή η ανάρτηση ίσως έχει ενδιαφέρον.
       Εγώ θέλω να επισημάνω ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές!!! και ότι ο κόσμος θέλει τη συνεργασία των πολιτικών αρχηγών ΄!!!κτλ. 
       Δηλαδή ο κοσμάκης που είναι άνεργος, του κόβουν το ρεύμα και δεν έχει να φάει ή φοβάται ότι δεν θα έχει να φάει σε λίγο, επιθυμεί διακαώς την συνεργασία των κομμάτων για να βγει στους δρόμους να πανηγυρίσει!
       Επιτέλους πια, να καταλάβουμε όλοι ότι ΌΛΑ ακόμα και οι δημοσκοπήσεις λειτουργούν εναντίον μας! γιατί πολύ απλά είναι ψεύτικες.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:defencenet.gr
Δημοσκοπήσεις: Μόλις το 12% των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ αποδέχεται Παπανδρέου! Mεγαλώνει η "ψαλίδα"

Image


Σύμφωνα με τις τελευταίες μεγάλες δημοσκοπήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων, η "ψαλίδα" στα δύο μεγάλα κόμματα έχει ανοίξει στο 8%, στη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ μόλις και μετά βίας συγκεντρώνει το 15%!
Οι δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν από την Alco ("Πρώτο Θέμα") και Pulse ("Τύπο της Κυριακής").
- Η πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την Alco, είναι ΝΔ



 22,5%, ΠΑΣΟΚ 15%, ΚΚΕ 7,8%, ΛΑΟΣ 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ 5,3%, ΔΗΑΡ 3,7%, Οικολόγοι Πράσινοι 2,7%, ΔΗΣΥ 2,2% και  Άρμα Πολιτών 0,9%, ενώ πολύ μεγάλο είναι ποσοστό των λευκών/άκυρων αλλά και της αποχής (8,3% και 15,7% αντίστοιχα), ενώ ένα 6,4% δηλώνει αναποφάσιστο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους υπολογισμούς επί των εγκύρων η «ψαλίδα» ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα ανοίγει ακόμη περισσότερο με τη ΝΔ να επιτυγχάνει ποσοστό 29,6% και το ΠΑΣΟΚ 19,7%.
- Ανάλογα είναι τα αποτελέσματα και στη δημοσκόπηση της Pulse. Η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 21,5%, το ΠΑΣΟΚ 13,5%, το ΚΚΕ 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7,5%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, η ΔΗΑΡ 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% και το Άρμα Πολιτών 2,5%, η ΔΗΣΥ 1,5%. Τα λευκά/άκυρα και η αποχή αγγίζουν το 20% ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 6,4%.
Σύμφωνα με τον "Τύπο της Κυριακής", η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται στο 60%, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει συσπείρωση μόλις 32%. Πτώση στο κενό πραγματοποιεί, εξάλλου, και το προφίλ του πρωθυπουργού καθώς στο ερώτημα της καταλληλότητας για πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε ακόμη 3 μονάδες και πλέον έχει φθάσει στο 12%!
Στο ερώτημα «σωστό ή λάθος η απόφαση Παπανδρέου για δημοψήφισμα», 4 στους 5 Έλληνες (79%) απαντήσαν «λάθος», ενώ αντίθετη άποψη είχε μόλις 1 στους 10 (12%). Δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος το 0,9% των ερωτηθέντων.
Στο άλλο κρίσιμο ερώτημα (που ενδεχομένως να είχε σχέση και με το δημοψήφισμα (σύμφωνα με τα όσα είχαν πει από τις Κάννες Σαρκοζί και Μέρκελ) «ευρώ ή δραχμή», ηχηρή είναι η απάντηση των Ελλήνων με το 78% να απαντά πως θέλει παραμονή στο κοινό νόμισμα και μόλις ένα 11% να νοσταλγεί τη δραχμή. Αναποφάσιστο δήλωσε, εξάλλου, το 11% των ερωτηθέντων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ