Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

"Μπαϊράκι" Π. Καμμένου στη νέα κυβέρνηση!

       Το έχω ξαναγράψει! τι δουλειά έχει ο Π. Καμμένος με τους ντιντίδες;
       Κάνε ένα κόμμα βρε αγόρι μου και εγώ θα σου ανοίξω στη Λέρο τοπική!
       Αλλά και εσύ με την πρώτη δεν ψηφίζω! Έτσι απλά και σταράτα; Βάλε ένα ενδεχομένως, ένα σκέφτομαι, και στο τέλος βγάλε ένα δακρύβρεχτο λόγο και ψήφισε με πόνο καρδιάς για το καλό της πατρίδας! Που ξέρεις μετά από δυο χρόνια μπορεί να σε παίξει και το MEGA και να σε χειροκροτήσουν από το ΠΑΣΟΚ!!! κατανοώντας το δράμα σου!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:defencenet.gr
"Μπαϊράκι" Π. Καμμένου στη νέα κυβέρνηση!

Image
Ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία, εκφράζει την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, με δήλωσή του στην Real News!
«Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό δικαίωμα» δηλώνει ο Π. Καμμένος. Ο βουλευτής της ΝΔ αρνείται να στηρίξει με την ψήφο του τη μεταβατική κυβέρνηση, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο, δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική.



Επικαλούμενος, μάλιστα, πρόσφατη δήλωση του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ χούντα δεν ψηφίζω».
Για τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, αναφέρει πως «ελπίζω ως πρωθυπουργός να μην αποτύχει, για το καλό της Ελλάδας, αλλά και να μην πετύχει ως μέλος της trilateral και της νέας τάξης πραγμάτων».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέα πολιτική κίνηση, που θα εκφράζει το αντιμνημονιακό μέτωπο, κάτι που έχει ήδη αναφέρει το defencenet.gr ότι συμβαίνει στο πολιτικό παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ