Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΝEA απόφαση – ΒΟΜΒΑ για το «ΧΑΡΑΤΣΙ» στα ακίνητα

       Ε ρε και να ήτανε εποχή Καραμανλή jounior και να έβγαινε μια απόφαση δικαστηρίου στο Κολοκοτρωνίτσι εναντίον μέτρου Αλογοσκούφη! Τα τύμπανα του πολέμου ενάντια στη χούντα της κυβέρνησης θα ηχούσαν νυχθημερόν.
       Τα τηλεπαράθυρα θα έπαιρναν φωτιά από δεκάδες προστάτες τις Δημοκρατίας της ευνομίας και κοινωνίας που πλήττεται σοβαρά από την ανάλγητη κυβέρνηση.
       Ναι! από  τους ίδιους που μας ζαλίζουν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια για τους μνημονιακούς μονόδρομους και την αναγκαιότητα των μέτρων, από αυτούς που θεωρούν δίκαιες τις απαιτήσεις των δανειστών που θέλουν τα λεφτά τους, και Εθνοσωτήρια την κυβέρνηση του ΓΑΠ που παρά το πολιτικό κόστος! αναλαμβάνει το χρέος της σωτηρίας της χώρας.
       Και όχι μόνο αυτά! Μπροστά στην κρισιμότητα της κατάστασης δικαιολογημένα μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια στη εφαρμογή του Συντάγματος!, στην εφαρμογή των νόμων και την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας. Δηλαδή να καταστραφούμε μόνοι μας στην προσπάθεια μας να αποφύγουμε την καταστροφή!!
       Ο ΔΟΛ σας προειδοποιεί. Οι αποδοκιμασίες πολιτικών υπονομεύουν την Δημοκρατία!
       Ρε αι σιχτίρ καθίκια! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
ΝEA απόφαση – ΒΟΜΒΑ για το «ΧΑΡΑΤΣΙ» στα ακίνητα
ΝEA απόφαση – ΒΟΜΒΑ για το «ΧΑΡΑΤΣΙ» στα ακίνητα
Το μονομελές πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξέδωσε προσωρινή διαταγή κατά της ΔΕΗ, ώστε να μην διακόψει το ρεύμα ως τις 16 Δεκεμβρίου σε 34 άτομα τα οποία αρνούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων.
Το δικαστήριο αποφάσισε πως η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος συνιστά προσβολή της ....

αξιοπρέπειας των συγκεκριμένων ατόμων, καθώς είναι είτε άνεργοι, είτε άποροι, είτε ανάπηροι.
Με την απόφαση, ζητείται να μην υπάρξει καμία επίπτωση κατά των συγκεκριμένων πολιτών έως ότου εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι ίδιοι, κατά της ΔΕΗ, ζητώντας να κηρυχθεί οριστικά παράνομο το μέτρο.
Η απόφαση του πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του πρωτοδικείου Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες και η οποία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργείου οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ