Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αλέξης Τσίπρας: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βγήκε μπροστά για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα! (video)

       Είναι επιτακτική η ανάγκη για τον σχηματισμό ενός παν λαϊκού  μετώπου ενάντια στη μειοψηφία των εγχώριων συμφερόντων που υποτάσσονται στις δάνειες δυνάμεις και πουλούν και λεηλατούν την χώρα και τους Έλληνες.
       Σε αυτό το μέτωπο πρέπει να ενταχθούν όλες οι τάσεις, κόμματα, συνδικαλιστές, δήμαρχοι, κοινωνικοί φορείς, επαγγελματικές ενώσεις αδιακρίτως, με μοναδικό σκοπό τη πραγματικά αληθινή διάσωση της χώρας από τα σαγόνια του καρχαρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων του διεθνούς κεφαλαίου και της Τραπεζικής Ελίτ.
       Με την έξοδο από τα μνημόνια, τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, την αναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και στο ΝΑΤΟ, και την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου.
       Να διερευνηθούν οι ένοχοι των σκανδάλων και των μνημονίων και να προσφύγουμε δικαστικά για την διεκδίκηση των ζημιών από την Γλόντεν Σακς, τις εταιρείες των σκανδάλων και τέλος να απαιτήσουμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
       Το ξέρω σας φαίνεται απίστευτο, αλλά  αν γίνουν αυτά, έτσι απλά, ΝΑΙ θα είμαστε από τα Ισχυρότερα και πλουσιότερα κράτη στον κόσμο!
       Μοιάζει απίστευτο γιατί φρόντισαν κάποιοι για πολλά χρόνια (δεκαετίες) να εξουδετερώσουν  τα ισχυρότατα πλεονεκτήματα μας και να μας βυθίσουν στην ανυποληψία την απαισιοδοξία και τον πεσιμισμό.
       Ένα απλούστατο παράδειγμα! Η πρώτη ναυτική δύναμη στον κόσμο έχει πληρώσει δισεκατομμύρια ευρώ και με αλλεπάλληλες  αμαρτωλές αγοροπωλησίες των ναυπηγείων μας μοιάζει με ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα που βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και που πρέπει να ξεφορτωθούμε!
       Μάθετε λοιπόν ότι αυτό το βάσανο για μας!!! είναι χρυσός για τους Ρώσους που θέλουν ένα ναυπηγείο (το νεώριο της Σύρου πχ) για την συντήρηση του στόλου τους στην ΝΑ Μεσόγειο και φανταστείτε με μια απλή αμυντική συμφωνία κοινής συνεργασίας σε περίπτωση επίθεσης από τρίτη χώρα, με τόση Ρώσικη δύναμη μέσα στο Αιγαίο!! Αντίο εκβιαστική Τούρκικη απειλή και τεράστιες αμυντικές δαπάνες. Έτσι απλά.
       Τι θα ήταν σε θέση να προσφέρουν ως αντάλλαγμα οι δυτικοί φίλοι και εταίροι μας για να μην γίνει αυτό εάν μια σοβαρή ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση το έριχνε στο τραπέζι; Θα φοβέριζαν και θα απαιτούσαν ή θα πρόσφεραν και θα παρακαλούσαν;
       Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι τα πράγματα είναι τόσο υπεραπλουστευμένα αλλά να δείξω τις τεράστιες δυνατότητες που σκοπίμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι εξαρτώμενες και ανθελληνικές κυβερνήσεις μας που μας έμαθαν πόσο ανίσχυροι και αδύνατοι είμαστε για να πρέπει να φοβόμαστε και να υπακούμε.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Αλέξης Τσίπρας: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βγήκε μπροστά για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα!
Κοφτερή και χωρίς στεγανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στην βουλή. Δεν δίστασε να εκθειάσει τον δήμαρχο Πειραιά παρά τις παραταξιακές αντιθέσεις που τους χωρίζουν, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μεταπολιτευση.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε όσα έχουμε κατά καιρούς αποκαλύψει, για την Goldman, για την Δανειακή, για το Αγγλικό δίκαιο, για την εκχώρηση Εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο επίλογος του:
“Εμείς όχι μόνο θα καταψηφίσουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ανατείλει ένας νέος συνασπισμός εξουσίας που αργά ή γρήγορα θα αναλάβει τα ηνία αυτής της χώρας και δεν θα αναγνωρίσει συμφωνίες και συμβάσεις που στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης και είναι εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων… και εφ’ όσον καταλαβαίνω δεν είναι μόνο από τον χόρο της αριστεράς αυτοί που αντιδρούν στην εκχώρηση κυριαρχίας…” κατέληξε, φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο.

Μην απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χωρίς Αλαβανοκουβέληδες εκτινάχθηκε στο 12%. Είναι ο μόνος που χωρίς αοριστολογίες κατονομάζει ενόχους, συγκρούεται με τους νταβατζήδες και κάνει διακομματικά ανοίγματα σε όσους μάχονται για την διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι “γκρεμίζουν” κομματικά στεγανά για να μοιραστούν τις αγκαλιές της διαπλοκής που ζητά μειοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ