Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πολωνός μαθητής σπέρνει τον τρόμο σε σχολείο στο Μαρούσι

πηγή:defencenet.gr
Πολωνός μαθητής σπέρνει τον τρόμο σε σχολείο στο Μαρούσι

ImageΛίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, 18χρονος μαθητής, πολωνικής καταγωγής, του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου εισέβαλλε στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος, σκορπίζοντας τον τρόμο σε καθηγητές και μαθητές.
Ακολουθούν εικόνες σοκ. Αιφνιδίως, βγάζει μία λάμα –ουσιαστικά σπαθί- 80 εκατοστών και σε κατάσταση αμόκ κατευθύνεται προς το γραφείο του διευθυντή.
Εκεί συναντά τον υποδιευθυντή της σχολικής μονάδας και ακολουθεί έντονη λογομαχία. Στην προσπάθειά του να τον ηρεμήσει, επιχειρεί να κλειδώσει την πόρτα. Ο μαθητής αιφνιδιάζεται και σκαρφαλώνει στην υδρορροή, για να κατέβει στο προαύλιο.


Εκτός ελέγχου, ο 18χρονος πάει στον ιστό της σημαίας. Την κατεβάζει, την πετάει κάτω και ανεβάζει τη φανέλα του ως σημαία. Στη συνέχεια, τρέχοντας κατευθύνεται προς τους δύο ακόμη ιστούς των σημαιών και τις κατεβάζει. Τότε βλέπει μπροστά του τη φύλακα-καθαρίστρια του σχολείου. Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Το πλήρωμα του περιπολικού κατάφερε να ακινητοποιήσει τον μαθητή και κατέσχεσε το σπαθί που έφερε μαζί του.
Σύμφωνα με τους συμμαθητές του, χρησιμοποιήθηκε υπέρμετρη βία από τα όργανα της Τάξης και στελέχη του σχολείου. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», απ' όπου και έλαβαν εξιτήριο
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ