Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ρήγμα στη Σοσιαλιστική Διεθνή λόγω ΛΑΟΣ και Καρατζαφέρη!

       Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε επιτέλους;
       Με τον πατριωτισμό για καμουφλάζ και τη ορθοδοξία και τους λαθρομετανάστες για κράχτη, αυτό το κόμμα στρόβιλος (τούμπες), έπεισε τον ΓΑΠ και καλά να εκβιάσει την Ευρώπη με το ΔΝΤ!!!!, ψήφισε το μνημόνιο το οποίο στην συνέχεια κατήγγειλε! και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην οπερέτα κρίσης, αντίδραση, λύση Λούκα Παπαδήμου!!! και θίχτηκαν ιδεολογικά για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Τραπεζικό παράρτημα;
       Τόσα χρόνια μέσα στην Σοσιαλιστική Διεθνής όλοι οι κατ ουσίαν μονάρχες τύπου Μουμπάρακ και Καντάφι δεν τους πείραζε;
       Ο κιμάς από τα παγκοσμιοποιημένα γουρούνια της Νέας Τάξης επιτίθεται στη λογική μας, στην μνήμη μας και στο μυαλό μας για να μας εξουδετερώσει διανοητικά, κάτι που έχουν καταφέρει αν κρίνουμε από την κατάσταση των λαών παγκοσμίως.
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:elzoni.gr
Ρήγμα στη Σοσιαλιστική Διεθνή
14/11/2011
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στη νέα κυβέρνηση, εξέδωσαν οι Γάλλοι Σοσιαλιστές. 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση, που ουσιαστικά στρέφεται κατά του ίδιου του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γ. Παπανδρέου. 

Σ’ αυτήν, το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα επισημαίνει ότι για πρώτη φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, το 1974, η άκρα δεξιά συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα. 



Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν», ενώ γίνεται σαφής αναφορά στον ίδιο τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο αποκαλούν «ηγέτη του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή». 

Προστίθεται μάλιστα πως ένα τέτοιο κόμμα «δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση». 

«Να πού οδηγεί η Ευρώπη όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών. Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική», καταλήγουν οι Γάλλοι Σοσιαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ