Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πως θα σας φαινόταν ο Αλέξης Τσίπρας για αρχηγός της Ν.Δ.;

       Ανάρτηση σφήνα! με άποψη..... και πρωτότυπο τίτλο.
πηγή:defencenet.gr
Πως θα σας φαινόταν ο Αλέξης Τσίπρας για αρχηγός της Ν.Δ.;
ImageΈνα ενδιαφέρον σημείωμα του Γιάννη Παπαγιάννη στο fimotro.blogspot.com με τίτλο "Πως θα σας φαινόταν ο Αλέξης Τσίπρας για αρχηγός της Ν.Δ. κ.Σαμαρά":"Kαι εκεί που είχαμε αντιπολίτευση με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά από το κέντρο και δεξιά του ΠΑΣΟΚ, μας προέκυψε η συμφωνία του Σαμαρά! Και δεν μας προέκυψε μόνο αυτό. Μας προέκυψε και η αβεβαιότητα των εκλογών!
Ενώ ως αρχικό όρο της συμφωνίας ο Σαμαράς έθετε εκλογές σε περίπου ένα μήνα, σήμερα κανένας δεν ξέρει και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα προκηρυχθούν τελικά πρόωρες εκλογές. 
Η Νέα Δημοκρατία από εδώ και πέρα θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που εάν δεν επιλυθούν θα αντιμετωπίσει τεράστιο εκλογικό πρόβλημα.
1. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, ο Σαμαράς και η Ν.Δ. δεν θα

μπορούν να ασκούν τα αντιπολιτευτικά τους καθήκοντα σε μια κυβέρνηση που θα την στηρίζουν απόλυτα. Από αύριο δηλαδή η Νέα Δημοκρατία θα λειτουργεί με χαρακτηριστικά συμπολίτευσης!
2. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, οι μαθημένοι και εκπαιδευμένοι σε αντιμνημονιακή ρητορική ψηφοφόροι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει να γυρίσουν τούμπα την επιχειρηματολογία τους και να στηρίζουν τη νέα σύμβαση και την κυβέρνηση Παπαδήμου!
3. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, από το κέντρο και μέχρι τη δεξιά (ΝΔ - ΛΑΟΣ) κανένα κόμμα δεν θα εκπροσωπεί τα πατριωτικά και αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων τους!
4. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα κινδυνεύει να έχει διαρροές ψηφοφόρων της σε κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) που έχουν εντελώς διαφορετική ιδεολογία, θα ικανοποιούν όμως με τον αντιπολιτευτικό τους λόγο τον μέσο Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο που θα είναι απέναντι στην κυβέρνηση Παπαδήμου!
5. Τέλος, από αύριο και μέχρι τις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα κινδυνεύει με διαρροές λιγότερων σε αριθμό, ψηφοφόρων κυρίως ανθρώπων της αγοράς, που θα μείνουν ικανοποιημένοι από το νέο πρωθυπουργό και θα τους μοιάζει αναχρονιστική η προοπτική της επιστροφής ενός πολιτικού στην πρωθυπουργία της χώρας!
Είναι συνεπώς προφανές ότι στη Νέα Δημοκρατία εγκλωβίστηκαν πολύ άσχημα. Ίσως δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ελπίζουμε πάντως, πως όταν το καταλάβουν ΔΕΝ θα είναι αργά..."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ