Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Αϊνστάιν και η ή Δια-διαστατική φυσική: Ο αρμονικός συνδυασμός 4D και 3D μεταξύ τους και με το περιβάλλον τους.

       ;Όποιο νήμα και αν ακολουθήσεις, κατά ένα περίεργο μαγικό τρόπο, μέσα από ένα απίστευτα δαιδαλώδες δίκτυο συσχετισμών που εμπλέκονται Όλες   οι κατηγορίες ανθρώπινης δραστηριότητας (από τέχνη μέχρι πολιτική και από επιστήμη μέχρι θρησκεία)  καταλήγουν στο ίδιο κεντρικό συμπέρασμα! Όλα είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους, και ότι όσα και να μάθεις εστιάζοντας σε ένα πεδίο απομονώνοντας όλα τα άλλα, στην ουσία δεν έχεις μάθει τίποτε! γιατί τίποτε δεν λειτουργεί χωρίς να επηρεάζει και να επηρεάζεται μέσα στο σύμπαν!
       Πολύ περιληπτικά για το ενδιαφέρον θέμα.
       Μια ιστορία συνωμοτική λέει ότι του Αινστάιν του δόθηκε έτοιμη η θεωρία της σχετικότητας για να εγκλωβίσει την επιστήμη στην περιορισμένη της αλήθεια και άρα δυνατότητα στροφής σε άλλες κατευθύνσεις μη ελεγχόμενης και ασύμφορης (ανεξέλεγκτης εκμετάλλευσης) τεχνολογίας π.χ. ελεύθερη ενέργεια (όπως Νίκολα Τέσλα) και αντιβαρυτικά οχήματα κτλ.
       Ως ισχυρές ενδείξεις για αυτό προβάλλονται: η αλληλογραφία με τον Καραθοδωρή που ο Αινστάιν ζητάει εξηγήσεις και λύσεις για τη θεωρία της σχετικότητας που ο Καραθεοδωρής του παρέχει! και ότι όλες σχεδόν οι ανακαλύψεις και εφευρέσεις του 19ου αιώνα έγιναν από Εβραίους!
      Η απόκρυψη στοιχείων από τη ΝΑΣΑ και για άλλη μια φορά ύπαρξη ενός αποδεκτού "επίσημου" λόμπι επιστημόνων που με τη βοήθεια των ΜΜΕ και ισχυρών μηχανισμών εξουσίας, απορρίπτουν θεωρίες και επιστημονικές κατευθύνσεις  περιθωριοποιώντας τους επιστήμονες που τις διατυπώνουν!
       Το παρακάτω κείμενο είναι από το 3o βιβλίο NASA Leaks  και έχει προηγηθεί η αναφορά στο παράδοξο ότι το ουδέτερο βαρυτικό σημείο μεταξύ Γης και Σελήνης (είναι το σημείο που η  επίδραση της Βαρύτητας αλληλοεξουδετερώνονται και είναι μηδενική)  είναι πιο κοντά στη γη (3.5 χιλ μίλια) από το αρχικά θεωρητικά υπολογισμένο!        
Αϊνστάιν και η ή Δια-διαστατική φυσική: Ο  αρμονικός συνδυασμός 4D και 3D μεταξύ τους και με το περιβάλλον τους.
Εκτιμήσεις
Νομίζουμε ότι έχουμε φτάσει στο τέλος της χρησιμότητας της φυσικής του Αϊνστάιν. Και ακόμη και με το περιορισμένο ποσό γνώσης που έχουμε από την διαστημική εξερεύνηση, προ­τείνουμε ότι στην ΝΑΣΑ πρέπει ήδη να γνωρίζουν ότι μερικοί από τους νόμους του Αϊνστάιν ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
Εάν τα πράγματα δεν λειτουρ­γούν στην πράξη, πρέπει να επιστρέ­ψουμε στο σχεδιαστήριο και να αρχίσουμε πάλι από το σημείο όπου τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά.

Παρουσιάζουμε τις ακόλουθες υπο­θέσεις, πιστεύοντας ότι προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμε­τωπίζονται τώρα από τους κβαντικούς φυσικούς, τους αστρονόμους και τους κοσμολόγους. Ελπίζουμε ότι οι προτά­σεις μας θα μελετηθούν όσο ανορθό­δοξες και αν φαίνονται. Νομίζουμε ότι τώρα είμαστε σε θέση να μελετήσουμε έναν άλλο κλάδο της φυσικής. Δεδομέ­νου ότι αυτός ο κλάδος της φυσικής ερευνά τις διαφορετικές διαστάσεις που υπάρχουν έχουμε υιοθετήσει τον όρο «δια-διαστατική φυσική» ή «ΤransD φυσική». Παρακάτω παραθέ­τουμε μερικούς ορισμούς:
ΤransD φυσική: ο τρόπος ύπαρ­ξης!
Αρχικά, χρειαζόμαστε μερικούς ορι­σμούς.
Διάσταση: μέγεθος υλικού αντικειμένου.
Υπέρ: πέρα από.
Δια: μέσω.
Τρισδιάστατος ή 3D: ο εμπειρικός, μετρήσιμος φυσικός κόσμος μας.
Υπερ-διαστατικός: ΤransD ή hyperD ή 4D ή τετραδιαστατικός αυτός που
είναι έξω από τις τρεις διαστάσεις μας αλλά έχει επίδραση στον κόσμο μας.
ΤransD ή Δια-διαστατική φυσική: Ο αρμονικός συνδυασμός 4D και 3D μεταξύ τους και με το περιβάλλον τους.
Η ΤransD φυσική είναι επίσης ο συνδυασμός συνείδησης και τεχνο­λογίας προκειμένου να επιτευχθεί το απαραίτητο αποτέλεσμα χωρίς ζημία στο φυσικό, διανοητικό ή πνευματικό περιβάλλον. Αυτός ο κλάδος της φυσι­κής είναι διασκέδαση και όλοι μας μπορούμε «να ασχοληθούμε» επειδή περιλαμβάνει τον τρόπο που λειτουρ­γούν όλα. Χρειαζόμαστε την ΤransD φυσική για το διαστημικό ταξίδι, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα πάμε πιο πέρα από την εξώπορτα του πλανήτη μας αφού ο «κήπος» βρίσκεται πέρα από τις ζώνες ακτινοβολίας.
Φως
Διαπιστώνουμε ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε τις επιπτώσεις της βαρύ­τητας χωρίς να «ανακατέψουμε» το φως, ή την ηλεκτρομαγνητική δύναμη καθώς καλείται συμβατικά. Ούτε μπο­ρούμε να συζητήσουμε για αυτές τις δύο δυνάμεις χωρίς συμμετοχή της συνείδησης και έτσι είμαστε πίσω στις μεταφυσικές πτυχές της κβαντικής μηχανικής.
Ο Wigner (1905-1995) πρότεινε ότι η συνείδηση του παρατηρητή έκανε την διαφορά στο πείραμα και η επι­στήμη μη συμπαθώντας τις επιπτώσεις μιας τέτοιας δήλωσης, την απέρριψε! Πράγματι, ίσως κάποιος νομίσει ότι η θεωρία της σχετικότητας διατυπώθηκε σαν απάντηση σε αυτό το πρόβλημα και πέτυχε για μια στιγμή να κρατήσει μακριά τους κβαντικούς θεωρητικούς.
Ο Wigner ήταν περίεργος ως προς την αιτία κατάρρευσης της λειτουργίας των κυμάτων, και έθεσε ως λύση ότι η συνείδηση ήταν η αιτία. Ψάξτε σε ?;τοιοδήποτε καλό βιβλίο κβαντικής ουσικής για περισσότερα σε αυτό το συναρπαστικό θέμα.
Πολύ αργότερα, ο John Bell, επιστή­μονας του CERN, θεώρησε λανθασμένο το πείραμα για το «Παράδοξο Φαινόμενο ΕΡΚ» του Αϊνστάιν και τα συμπεράσματα του στην συνέχεια θεωρήθηκαν λανθασμένα από τον αμε­ρικανό Clauser το 1978 και τον Aspect στην Γαλλία το 1982. Όλες αυτές οι δοκιμές συσχετίστηκαν η μια με την άλλη και βγήκε το συμπέρασμα ότι273«Παρά τις τοπικές εμφανίσεις των φαι­νομένων, ο κόσμος μας υποστηρίζεται από μια αόρατη πραγματικότητα που επιτρέπει επικοινωνία γρηγορότερη από το φως, ακόμα και την στιγμιαία επικοινωνία».
Κατά την διάρκεια αυτών των δοκιμών καθόρισαν ότι οι παρατηρηθείσες αλληλεπιδράσεις είχαν τρεις ιδιαίτερες ιδιότητες:
1)    Ήταν σταθερές δεδομένου ότι δενμειώνονταν με την απόσταση.
2) Έχουν ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός.
3) Οι αλληλεπιδράσεις εμφανίζονται χωρίς να ταξιδέψουν καθόλου στο διά­στημα.
Όταν κάτι είναι εγγενώς «σωστό» τελικά γίνεται κοινή γνώση.
Συμφωνώντας με τα σημεία ένα και δύο καταλαβαίνουμε το σημείο τρία ότι δηλαδή η δια-διαστατική αλληλεπί­δραση βγαίνει έξω από τις τρεις δια­στάσεις μέσω της τέταρτης διάστασης και πάλι πίσω στις τρεις διαστάσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο οι αλληλεπιδρά­σεις μπορούν ουσιαστικά στιγμιαία ναν έχουν επιπτώσεις στο μόριο ή οτι­δήποτε «άλλο» μέσα στο τρισδιάστατο διάστημα.
Λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες αυτής της θεωρίας, η κρατούσα επιστήμη παρήγαγε γρήγορα αρκετές στατιστικές αναλύσεις για να απομα­κρύνει την προσοχή από τους Bell Clauser και Aspect, αν και μερικοί προσεκτικοί επιστήμονες παραδέχθη­καν ότι η ESP (έξω-αισθητηριακή αντίληψη) είμαι μια εκδήλωση αυτής της «αόρατης πραγματικότητας». Κρατώντας τους σε απομόνωση, η επι­στήμη έχει αφήσει την πόρτα με το ταμπελάκι «Παράδοξο Φαινόμενο ΕΡR» τελείως ανοικτή. Και είναι άποψη μας ότι η εν εξελίξει στατιστική έρευνα αυτήν την περίοδο, στηρίζεται από εκείνους που έχουν συμφέρον από την διατήρηση της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν.
Με την άρνηση των συνεπειών της εργασίας των Bell Clauser και Aspectοι κρατούντες επιστήμονες μας κρα­τούν φυλακισμένους στον πλανήτη και στο ηλιακό σύστημα μας και συνεπώς φυλακισμένους σε μια περιορισμένη κατανόηση της θέση μας στον κόσμο.
Ο John Wheeler, ομότιμος καθη­γητής της φυσικής στο πανεπιστήμιο Princeton, έχει πει: «Δεν έχουμε κανέ­να δικαίωμα να ρωτήσουμε τι κάνουν τα φωτόνια κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους». Ακόμα υποστηρίζει την θεωρία κατά την οποία: «Οι πα­ρατηρητές είναι απαραίτητοι για να «φέρουν» στην ύπαρξη τον κόσμο"4».
Με όλον τον οφειλόμενο σεβασμό στον John Wheeler, έχουμε κάθε δι­καίωμα να είμαστε περίεργοι για όλες τις πτυχές της Δημιουργίας και του ρόλου μας μέσα σε αυτήν. Σίγουρα αυτό είναι ένα ακόμα παράδειγμα της επιστημονικής υπεροψίας.
Η δήλωση του Wheeler αποφεύγει εσκεμμένα το ζήτημα των μη-τοπικών αποτελεσμά­των. Ως συνέπεια των εξελίξεων στην κβαντική φυσική, είναι τώρα απα­ραίτητο να επανεξετάσουμε την επιμο­νή της ορθόδοξης επιστήμης στην θεω­ρία ότι τίποτα δεν μπορεί να ταξιδέψει γρηγορότερα από το φως. Έως ότου κατεβάσουμε τον Αϊνστάιν από το βάθρο του θα λιμνάζουμε δημιουρ­γώντας την παραίσθηση της προόδου μέσω αποστειρωμένων συζητήσεων για το διαδίκτυο. Φυσικά θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για αυτό που έχει κάνει για την πρόοδο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ