Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά

      Θα στα πάρω όλα, θα κάνω ότι μου αρέσει και θα αποφασίζω για όλα και εσείς απλά θα εκτελείτε και θα πεις και ένα τραγούδι!
       Και συ Αντώνη είπες ΝΑΙ σε ΌΛΑ και δεν θέλεις να πεις το τραγούδι; Όλα τα άλλα (Εθνική κυριαρχία, Φορομπηχτικά μέτρα, Νέα δανειακή σύμβαση που νομιμοποιεί τα μνημόνια τους φορομπηχτικούς εφαρμοστικούς και τον ΓΑΠ,) τα έχεις δεχτεί και κολλάς στην υπογραφή; Δηλαδή αν δεν υπογράψεις είσαι αγωνιστής; Μόνο η απάντηση που δίνεις για να μην υπογράψεις τα λέει όλα! Έχουμε δεσμευτεί με τις δηλώσεις μας και με τις πράξεις μας και δεν χρειάζεται υπογραφή!
       Δώσε τους μια κλοτσιά και γίνε ήρωας! Είναι η τελευταία σου ευκαιρία.
       Μετά την υπογραφή θα έρθουν άλλοι εκβιασμοί με σκοπό να σε κάνουν λιώμα και να μην ζητάς εκλογές, που ήδη έχουν αρχίσει να ξεμακραίνουν.
       Και άντε και βγεις που δεν το βλέπω, τι να κάνεις; τον Παπανδρέου στη θέση του Παπανδρέου;  Να παριστάνεις έναν πρωθυπουργό που δεν αποφασίζει τίποτε και απλώς εκφωνεί τους λόγους με τα μέτρα που αποφασίζουν άλλοι; Αυτή είναι η φιλοδοξία σου; Μια εφήμερη θητεία λίγων μηνών (δεν νομίζω να ονειρεύεσαι τετραετία γιατί θα ανησυχήσω για το κλε κλε σου!) που με αυτές τις συνθήκες είναι βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί να σταθεί περισσότερο; 
       Άκου Αντώνη μου, τα πράγματα είναι απλά! ή εκτελείς τις εντολές που δεσμεύεσαι να ακολουθήσεις, πιστός στην ιδεολογία των μασόνων και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που διορίζει πρωθυπουργούς των τοκογλύφων, ή τραβάς τη στροφή σου, τους γκρεμίζεις, τους καταγγέλλεις τα μνημόνια, και οδηγείς τη χώρα σε εκλογές με ξεκάθαρες κουβέντες για έξοδο από τα μνημόνια και τους εκβιασμούς και τη σωτηρία της χώρας.
       Η επιλογή είναι κομματάκι δύσκολη αλλά η απόφαση είναι δική σου.
       Μόνος σου θα αποδείξεις τι είσαι ικανός να κάνεις! όχι όμως με ανούσια, επικοινωνιακά παίγνια και καπρίτσια, αλλά με υπεύθυνες δύσκολες αποφάσεις.
Μάκης Αρμενιάκος     
       

πηγή:harryklynn

Χάρρυ Κλυνν Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά

Τα Ευρωκαθάρματα  και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια,  επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο  τηνκαταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας. 
Τα ξεκούδουνα της  βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος  της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα  Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπηςβασισμένοι στη  βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του  «ζωτικού χώρου», που τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα.


Πειραματόζωο στο καλά σχεδιασμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης και προτεκτορατοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου, η «χρεοκοπημένη» Ελλάδα, θύμα του νέου οικονομικού και ηθικού ολοκαυτώματος που εκβιαστικά επιχειρείται. 
Οι αλητοφασίστες της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα σχέδια τους θα ευδοκιμήσουν μόνο όταν καμφθεί το φρόνημα και τσαλακωθεί η Εθνική Αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με συμμάχους τους θλιβερούς Παπανδρεομειοδότες, τους αχυροκαρατζαφέρηδες, τις Μητσοτακοντόρες και τους τραπεζοπαπαδήμους…

Αντώνη Σαμαρά, μην υπογράφεις το θάνατο της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Μη βάζεις την υπογραφή σου στον ενταφιασμό της Ελλάδας και της Ελληνικής ιδέας.
 


Πέταξε με τις κλωτσιές από το Μαξίμου τον προγραμματισμένο διαπραγματευτή της  Goldman Sachsκαι δώσε τέλος στο κυβερνητικό έκτρωμα που παζαρεύει τις τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στείλε  τους στο διάολο, εκεί που εξάλλου ανήκουν, και πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές…


ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…


Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

1 σχόλιο:

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Πρωτα ενα σχολιο για τον διαχειριστη του blog.
Μακη μου και οι μασονοι ανθρωποι ειναι και μάλιστα αξιοπρεπεστατοι .
Αν τωρα αναμεσα τους υπαρχουν και μερικες κουφαλες-με το συμπαθειο- κοιτα γυρω σου και ειμαι σιγουρος οτι θα δεις πολλες περισσοτερες που δεν ειναι μασονοι.
Παντως και καλοι χριστιανοι ,και φιλανθρωποι, και ευγενεις ,και πατριωτες και εντιμοι ειναι,αλλα ειναι και ανθρωποιμε τις αδυναμιες και τα ελαττώματα τους .
Και Μακη μου στο επιβεβαιωνω, οσοι γνωρισα ηταν ανθρωποι εξαιρετικοι.
Μακη δεν ειμαι μασονος πρωτον γιατι δεν με αφησε, και το τονιζω αυτο, να μπλεξω η γυναικα μου και δευτερον γιατι δεν μου παει η κοσμοθεωρια του μασονισμου ,προτιμω την δικια μου. Αυτα για τους μασονους.
Τωρα για τον Αντωνη .
Ακου λοιπον Μακη μου. Επειδη και αυτος ο κυριος ειναι απο τζακι του εχουν μεταλαμπαδεψει την ιδιοτητα του πριγκιπα ,κατα συνεπεια και αυτος πρεπει να κυβερνησει την Ελλαδα οπως και οι προκατοχοι του πριγκηπες, ΓΑΠ ,Κ.Καραμανλης τζουνιορ .μην με ρωτησεις για τον Σημιτη αυτος ηταν τσοντα τοποτηρητης του θρονου μεχρι να ωριμα σει ο ΓΑΠ .Γιατι δεν πρεπει να ξεχνα με τι κατουρημενες αμερικανικες ποδιες φιλησε η Μαργαριτα Τσαντ -μαμα του ΓΑΠ-για να τον δει να κυβερναει την Ελλαδα πριν η κωλογρια να κλεισει τα στραβα της για παντα .Ελα ντε Μακη μου που αυτη της η επιθυμια μας εκαψε τον κ.....
Ολα αυτα Μακη μου τα ειχε γραψει η Κανελλη πριν απο χρονια αλλα ολοι κανανε τις κοτες και το βουλωναν γιατι τους βολευε.
Μακη μου ηρωες δεν υπαρχουν σημερα ,ολοι ειναι για την παρτη τους ειδικα δε τα παιδια της Βοστονης.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ