Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τα δωράκια του ΝΑΙ στις Κότες της Συγγρού ;

       Ειλικρινά, χωρίς να έχω ιδέα αν είναι όντως έτσι, είναι το πρώτο που σκέφτηκα μόλις είδα αυτή την ανάρτηση που ακολουθεί και σας μεταφέρω.
          Οι ψεύτικες, κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις που το μόνο σκοπό που εξυπηρετούν είναι η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου της κοινής γνώμης, θα αποτελέσουν ένα από τα πολλά εργαλεία του σάπιου συστήματος, που με αυξανόμενους και εντονότερους ρυθμούς θα μας συντροφέψει μέχρι τις εκλογές όποτε αυτές γίνουν, αφού αυτό θα κριθεί και από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις ώστε, η εκλογές να γίνουν μόνον όταν τα αποτελέσματα τους θα είναι αυτά που επιθυμούν για την συνέχιση της καταστροφής.
         Είναι φυσικό στις διαπραγματεύσεις που έπεσαν οι μάσκες όπως είπε και Αντώνης Σαμαράς, να εξασφαλίστηκαν τα αντισταθμιστικά μέτρα από πλευράς προπαγάνδας (μέχρι και το MEGA εκθείασε την υπεύθυνη στάση Σαμαρά!!) για να αντιμετωπιστεί η κάθετη πτώση της ΝΔ από το άδειασμα του συναινετικού ΝΑΙ.
        Όμως αυτά σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν περνάνε πλέον στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, που έχει πάρει πλέον χαμπάρι την παράσταση του θιάσου, συγνώμη της βουλής ήθελα να πω.
        Αντωνάκη, ψήφισε τη νέα δανειακή προδοσία και θα δεις και τις εκλογές και τα αποτελέσματα της, αντί για ευνοϊκές δημοσκοπήσεις ψάχνε καλύτερα για ελικόπτερο!!!
γιατί δεν σας χωράει όλους ένα!  Θα είσαι ο πρώτος πολιτικός που θα φεύγει με ελικόπτερο χωρίς να είναι στη κυβέρνηση και θα σε γράψει η Ιστορία.
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:http://taxalia

H πρώτη δημοσκόπηση στην μετά Παπανδρέου εποχή. Δείτε τη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σημαντική δημοσκόπηση μετά τη συγκρότηση της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου της VPRC για τα "Επίκαιρα", αποτυπώνει την πρόθεση ψήφου αλλά και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό. Η ΝΔ προηγείται με ...


32% έναντι 18,5% του ΠΑΣΟΚ και με μεγάλη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η διαφορά Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στις 13,5 μονάδες

 Παρά τις περί αντιθέτου εκτιμήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει μια μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο αλλά και η αποδοχή εκ μέρους του της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου της ΕΕ δεν επηρέασαν τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ: Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται χαμηλότερα από τα ποσοστά μέτρησης του περασμένου Οκτωβρίου. Κάμψη εμφανίζει και το ΚΚΕ, που φαίνεται ότι «τρομάζει» με τις ακραίες θέσεις που ενίοτε λαμβάνουν μερικά από τα στελέχη του, ενώ ίδια φαινόμενα παρατηρούνται και στον ΛΑΟΣ, που μάλλον αιτία έχουν την ενεργό συμμετοχή του στην κυβέρνηση συνεργασίας.


Αντίθετα, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς εκτοξεύονται ως αποτέλεσμα της εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα η πολιτική ατζέντα κατά κύριο βρίσκεται στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα καθορίσει και την περαιτέρω συμπεριφορά του εκλογικού σώματος. Η διαδικασία συγκρότησης της κυβέρνησης Παπαδήμου εκτόνωσε εν μέρει το εκρηκτικό κοινωνικό κλίμα που υπήρχε στη χώρα από το Σεπτέμβριο. Εξασφαλίζει έτσι, πιθανότατα, τον αναγκαίο πολιτικό χρόνο για μια προσπάθεια ανασύνθεσης του «συστημικού» πολιτικού χώρου, ο οποίος, με τη μη αναστρέψιμη συρρίκνωση του δικομματισμού, εμφανίζει τεράστιο κενό στο επίπεδο της πολιτικής διαχείρισης.
(ONLINE-PRESS)
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ