Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Telegraph: Μυστικά σχέδια Γερμανίας για ευρωπαϊκό "υπέρ-κράτος"

       Για όσους πίστευαν και πιστεύουν ακόμα ότι Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλείτε η Εθνική της κυριαρχία λόγω χρέους κάνουν μεγάλο λάθος.
       Η παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος με τους εκβιασμούς της ΕΕ είναι μόνο η αρχή, αφού το μνημόνιο 1 που επιχειρείται να επικυρωθεί με την εγκληματική νέα δανειακή σύμβαση, παραβιάζει όχι μόνο το Ελληνικό Σύνταγμα αλλά και το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο.
       Η Προπαγάνδα και η αδιαφορία των άλλων λαών για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα θα δημιουργήσει νομικό προηγούμενο που θα εφαρμοστεί σε όλες τις χώρες, αφού είναι γνωστό, όχι μόνο τα οικονομικά προβλήματα των άλλων χωρών αλλά κυρίως ο τρόπος που μπορεί πολύ εύκολα, χάρη σκοπιμοτήτων να δημιουργούν τεχνιτές κρίσεις για την επιβολή των σχεδίων  εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας με στόχο την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
       Αυτό δεν θέλουν να το πετύχουν με πολέμους, αλλά ούτε με δημοκρατικές διαδικασίες και τη συναίνεση των λαών, αλλά από τη μαύρη δυστυχία των οικονομικών κρίσεων, ως τη μόνη βιώσιμη λύση.
       Παρόλα αυτά, η προπαγάνδα και η βήμα βήμα κλιμάκωση των γεγονότων κάνουν τον κόσμο να μην πιστεύει ότι πρόκειται για μια εκ των προτέρων σχεδιασμένη κλιμάκωση, αλλά να ελπίζει στις προσπάθειες εξόδου από την κρίση, των εκ του αποτελέσματος ανίκανων ηγετών!
       Για πολλοστή φορά λέω ότι δεν είναι ανίκανοι αλλά πολύ πετυχημένοι, αφού οι στόχοι τους εκπληρώνονται χωρίς να έχουν γίνει αντιληπτοί από το μεγαλύτερο ποσοστό των λαών.
       Οι περισσότερες αντιδράσεις προέρχονται από τις περικοπές και τη λιτότητα, φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αντιληφθούν ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα κοροϊδίας και προδοσίας. Θα το αντιληφθούμε κάποτε επιτέλους;
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:defencenet.gr
Telegraph: Μυστικά σχέδια Γερμανίας για ευρωπαϊκό "υπέρ-κράτος"

Image

Σημαντικά έγγραφα που διέρρευσαν και βρέθηκαν στην κατοχή της εφημερίδας "The Daily Telegraph" αποκαλύπτουν ότι η Γερμανία έχει καταστρώσει μυστικά σχέδια για να αποτρέψει τη διεξαγωγή ενός βρετανικού δημοψηφίσματος για την αναδιάρθρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εν μέσω ανησυχιών ότι μπορεί να βγάλει εκτός τροχιάς το πακέτο διάσωσης της ευρωζώνης.




Συγκεκριμένα, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναμένεται να πει στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ότι η Βρετανία δεν χρειάζεται δημοψήφισμα για τις αλλαγές στη συνθήκη της ΕΕ, παρά το αίτημα υψηλόβαθμων Βρετανών Συντηρητικών να επαναπατριστούν περισσότερες εξουσίες στη Βρετανία, αναφέρει το δημοσίευμα.
Το memo που διέρρευσε και το οποίο έχει εκπονηθεί από το γερμανικό Foreign Office, παρουσιάζει ριζοσπαστικά σχέδια για ένα παρεμβατικό, νέο ευρωπαϊκό σώμα, που θα είναι ικανό να αναλάβει τις οικονομίες των προβληματικών χωρών, τονίζει η Telegraph, αποκαλύπτοντας ότι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία προετοιμάζεται ακόμη και για το ενδεχόμενο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που είναι πολύ μεγάλες για να διασωθούν, να κηρύξουν στάση πληρωμών, ουσιαστικά χρεοκοπώντας.
Ως εκ τούτου, εγείρονται ανησυχίες ότι τα γερμανικά σχέδια για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη, περιλαμβάνουν και μια απώλεια εθνικής κυριαρχίας που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για ένα ευρωπαϊκό «υπέρ-κράτος», του οποίου οι φόροι και οι δαπάνες θα καθορίζονται στις Βρυξέλλες, καταλήγει η Telegraph.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ