Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Με τι ανταλλάγματα το ΙΔΡΥΜΑ ΝΑΤΕΝΑΟΥΕΡ, "πρότεινε" υποτροφία για τον Γ. Καρατζαφέρη

       Ήθελα να αναρτήσω ένα video με τον κ Καρατζαφέρει που μιλάει στον Αλέξη Παπαχελά, για τις σχέσεις του νέου διορισμένου πρωθυπουργού κ Λ. Παπαλουκά με τους τραπεζίτες και την τριμερή επιτροπή, αλλά υπαναχώρησα και προτίμησα άλλες αναρτήσεις.
       Όμως βρέθηκα σε μια άλλη ανάρτηση στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ με ενδιαφέρον περιεχόμενο και στο τέλος του κειμένου το link για το video που σας περιέγραψα παραπάνω!
       Φαίνεται ότι αυτό το video, έστω και υπό μορφή link είναι γραφτό να αναρτηθεί!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:attikanea

Με τι ανταλλάγματα το ΙΔΡΥΜΑ ΝΑΤΕΝΑΟΥΕΡ, "πρότεινε" υποτροφία για τον Γ. Καρατζαφέρη





Αγαπητά ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Οι τούρκοι αιχμαλώτιζαν τα ΜΙΚΡΑ !!! Ελληνόπουλα για να τα ¨μετατρέψουν" σε Γενίτσαρους.
Διαβάστε το παρακάτω βιογραφικό καιΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ: 

Γιατί το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ "προτεινε" υποτροφία για τον κ.Καρατζαφέρη; 
Με τι...προσόντα; 
Με τι γνωριμίες; 
και τέλος 
ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;

Απευθύνεσθε στους Βουλευτές και τους φέρνετε στη μνήμη την Ελληνική καταγωγή τους.
Μη ξεχνάτε ότι "κάποιος" πολιτικός είχε πει το 1993 στη βουλή: "Προσέχετε όταν μιλάτε με ...
μερικούς εδώ μέσα ; Αυτοί θέλουν να "ξαναακούν"ακόμη και την ..πορδρή τους" !...


ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ !!!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;...

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1947 (64 ετών) στην Αθήνα (Αμφιθέα) και κατάγεται από την ορεινή Αρκαδία,(Ποταμιά Φαλαισίας). Το 1959 εισάγεται στη Βαρβάκειο Σχολή. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Βαρβάκειο σχολή καθότι διεγράφη πρίν το τέλος της εξαταξίου (τότε) φοιτήσεως στο γυμνάσιο[εκκρεμεί παραπομπή].

Σε ηλικία 15 ετών έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός[εκκρεμεί παραπομπή] και το 1971 παρακολουθεί μαθήματα τηλεόρασης στο C.F.C.F. στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το 1977 ίδρυσε την Εταιρία Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων R.TV.P.R ΑΕ και το 1983 δημιούργησε τη βιντεοεφημερίδα «TV Press». To 1990 ίδρυσε τον ραδιοφωνικό σταθμό RadioCity και τον τηλεοπτικό ΤeleCity (αργότερα Τηλεάστυ).

Το 1983 του προσφέρθηκε υποτροφία από το Ίδρυμα Αντενάουερ (Adenauer) και το 1994 πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism.


Το 2000 ίδρυσε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Α1» και το 2005 την Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί ως συντάκτης στις εφημερίδες «Έθνος», «Εμπρός», «Εθνικός Κήρυκας» και «Νέα Πορεία» (Επίσημο Όργανο της ΝΔ), και ως αρθρογράφος-πολιτικός σχολιαστής στις εφημερίδες «Ελεύθερος», «Απογευματινή» και «Ελεύθερος Τύπος».
Είναι αδερφός του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Σπύρου Καρατζαφέρη. 

 Πολιτική δραστηριότητα
Στις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993 εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνοντας 109.971 σταυρούς.[1] Με το ίδιο κόμμα επανεξελέγη το 1996 και το 2000.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Βουλή με τη ΝΔ ήταν αιρετό μέλος σε όλα τα όργανα του κόμματος και επίσης υπήρξε πρόεδρος της Ομάδας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (ΟΚΕ) Δημόσιας Τάξης, Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (1993-2000), μέλος των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Εξωτερικών (1993-2004), μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας του Απορρήτου των Επικοινωνιών, αντιπρόεδρος της Ομάδας Ελληνοϊσπανικής Φιλίας (1999).

Το 2000 ήλθε σε ρήξη με τη Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος της, Κώστας Καραμανλής, τον διέγραψε τον Μάιο από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Αιτία ήταν οι δηλώσεις του ότι ο πρόεδρος του κόμματος βασιζόταν υπερβολικά στις απόψεις του τότε γραμματέα Άρη Σπηλιωτόπουλου τον οποίο αποκάλεσε "Σαλώμη". 

Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, ο Καρατζαφέρης ίδρυσε το πολιτικό κόμμα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του 2002 διεκδίκησε την υπερνομαρχία Αθηνών (επικεφαλής του συνδυασμού «Με Καθαρή Καρδιά»), όπου και έλαβε το 14% των ψήφων και εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος.
Στις εκλογές εκείνες υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε την υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε, είπε ότι όσοι ψηφίζουν Καρατζαφέρη δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά καλοί Χριστιανοί, που αντιδρούν στον Τζαννετάκο (τον τότε υποψήφιο της ΝΔ).[2] [3]

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "“Μπράβο, Ζήτω που ο Παπαδήμος είναι στην Τριμερή”!...":  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hitler eikona exei pano apo to krevati tou 1

kimon είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!!

Μια πρόταση για τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό οικονομικών :
Το τέλος ακινήτων το επαχθέστερο τέλος της μεταπολεμικής Ελλάδας,συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση των πολιτών, ήδη από επίσημα στοιχεία της ΔΕΗ μόνο το 46% των εκδοθέντων λογαριασμών πληρώθηκε,προτείνω λοιπόν στο νέο πρωθυπουργό σαν ένδειξη καλής θέλησης να το αποσύρει (ιδέα του Βενιζέλου) και στη θέση του ας βάλουν κάτι εκτός του τέλους των ακινήτων, μια κι αυτό (το σπίτι) για τον νεοέλληνα θεωρείται νταμπού,χώρια που στη ζούλα εξαίρεσαν βιομήχανους -βιοτέχνες-ξενοδόχους,η περαιτέρω εμμονή στο τέλος δείχνει εμμονή στον σαδισμό και τον εκβιασμό του Βενιζέλου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ή πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα.
Και φυσικά τελικά θα αποδειχτεί η ξεροκεφαλιά (Βενιζέλου) γιατί αφ’ ενός το τέλος δεν θα πληρωθεί και αφ’ ετέρου η ΔΕΗ δεν θα μπορέσει να κόψει το ρεύμα στα εκατομμύρια απλήρωτους λογαρισμούς,γιατί θα ζημιώσει η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ