Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου και Βενιζέλος πήγαν στις Βρυξέλλες με δύο διαφορετικά VIP αεροσκάφη την ίδια περίοδο

       Πόσα χαράτσια της ΔΕΗ χρειάζονται για το ταξίδι ενός VIP κυβερνητικού αεροπλάνου;
       Τα οικονομικά αποτελέσματα των δυο τελευταίων χρόνων του μνημονίου μιλάνε από μόνα τους.
        Ο περιορισμός των εξόδων είναι πολύ μικρότερος των περικοπών μόνο των μισθών, χωρίς να υπολογίσουμε τη στάση πληρωμών στο εσωτερικό και τους περιορισμούς στις Δημόσιες επενδύσεις και σε όλους τους άλλους τομείς (παιδεία, υγεία  άμυνα, κτλ) χωρίς κανείς να μας πει που πήγαν τα λεφτά!
       Η αύξηση των εσόδων είναι πολύ μικρότερη από το σύνολο των επιβαλλόμενων νέων φόρων και χαρατσιών, ποιοι δεν πλήρωσαν;
       Σε κάθε περίπτωση δεν αποδεικνύεται η λάθος πολιτική του μνημονίου αλλά η καθαρή πρόθεση αποτυχίας, ώστε αυτοί που μετέτρεψαν το ακίνδυνο χρέος σε ενυπόθηκα δάνεια να κατασχέσουν τις υποθήκες σε εξευτελιστικές τιμές.
       Είναι παγκόσμια εγκληματική πρωτοτυπία και ασύμβατο με τη λογική να εκχωρείται ταυτόχρονα η υποθήκευση και η διαχείριση στους ίδιους δανειστές, γιατί πολύ απλά με τη διαχείριση που θα κάνουν θα σου πάρουν την ενυπόθηκη περιουσία και θα σε μετατρέψουν σε εξαθλιωμένο, υποτακτικό ζητιάνο έρμαιο των συμφερόντων τους.
       Το πόσο πολύ λυπούνται και πονάνε τις θυσίες του Ελληνικού λαού φάνηκε και εξακολουθεί να φαίνεται με ενέργειες σαν και αυτές, απίστευτης σπατάλης και χλιδής.
       Αυτή είναι η μεγάλη προσφορά του ΓΑΠ και της κυβέρνησης του και όλων των προθύμων πατριωτών που θεωρούν κατόρθωμα που φτάσαμε ως εδώ.
Μάκης Αρμενιάκος 
πηγή:defencenet.gr
Παπανδρέου και Βενιζέλος πήγαν στις Βρυξέλλες με δύο διαφορετικά VIP αεροσκάφη την ίδια περίοδο
Image
Απίστευτη «κατάχρηση» των κυβερνητικών αεροσκαφών από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και των νύν υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο αφού χρησιμοποίησαν δύο κυβερνητικά αεροσκάφη τύπου Embraer και Gulfstream προκειμένου να ταξιδέψουν στον ίδιο προορισμό, τις ίδιες ημερομηνίες για την ίδια συνεδρίαση!


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι δύο άνδρες, προκειμένου να παραστούν στην κρίσιμη αλλά προγραμματισμένη από καιρό Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου 2011, αντί να προτιμήσουν μια από τις καθημερινές και οικονομικότερες πτήσης των αεροπορικών εταιριών, έκριναν ότι
πρέπει να ταξιδέψουν με τα κυβερνητικά αεροσκάφη.Το πλέον όμως εξοργιστικό είναι ότι αντί ναταξιδέψουν με το ίδιο κυβερνητικό αεροσκάφος προτίμησαν να πάνε στη Σύνοδο Κορυφής με διαφορετικά αεροσκάφη. Αναλυτικότερα ο υπουργός Οικονομικών μετέβη στις Βρυξέλες με το αεροσκάφος Embraer την 21η Οκτωβρίου και επέστρεψε την 27η Οκτωβρίου, ο δε πρωθυπουργός μετέβη στις Βρυξέλες με το άλλο Embraer την 22α Οκτωβρίου, επέστρεψε από εκεί την 24η του μηνός και ταξίδευσε και πάλι στην έδρα της ΕΕ την επόμενη 25η Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από εκεί την 27η Οκτωβρίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ