Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Νέο κόμμα από τον καθηγητή και συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά

Νέο κόμμα από τον καθηγητή και συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά


       Στη δημιουργία πολιτικού φορέα μετά από μια σειρά συναντήσεων σε όλη την Ελλάδα αλλά και την αγορά φαίνεται να προχωρά ο γνωστός συγγραφέας και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας Δημήτρης Μπουραντάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπουραντάς ξεκίνησε μια προσπάθεια από τις αρχές του καλοκαιριού και ήδη μετρώντας δυνάμεις σε όλη τη χώρα αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα για τη δημιουργία ενός φορέα που θα απηχεί τις απόψεις του εργαζόμενου κόσμου που μένει μακριά από τη λογική των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων.

Ο συγγραφέας του best seller των 200.000 αντιτύπων "Όλα στα έμαθα μα ξέχασα μια λέξη" ήδη για το εγχείρημά του έχει έλθει σε επαφή με κορυφαίους επιχειρηματίες και στελέχη της ιδιωτικής αγοράς αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο ίδιος θεωρείτε ένας εκ των κορυφαίων καθηγητών στη χώρα σε θέματα μάνατζμεντ και διοίκησης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Μπουραντάς υπήρξε επί σειρά ετών σύμβουλος των σημαντικότερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, έχει σημαντικό πέρασμα στη νεολαία ενώ παράλληλα είχε βολιδοσκοπηθεί και για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ όμως είχε αρνηθεί
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ