Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "MONEY WEEK"

          Σαν σταγόνα στον ωκεανό η αλήθεια μοιάζει εξωπραγματική! Με τα συνεχή δημοσιεύματα των απόλυτα ελεγχόμενων ΜΜΕ επέβαλαν στην κοινή γνώμη τις λανθασμένες απόψεις, που είναι απαραίτητες για να δεχθούν τα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιαστικούς μονόδρομους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.
        Με ψεύτικα στοιχεί μπήκαμε στο ευρώ και παρ όλα τα σκάνδαλα των δισεκατομμυρίων, τα τοξικά ομόλογα που έσκασαν στα χέρια του Καραμανλή, το φαγοπότι των δισεκατομμυρίων των Ολυμπιακών Αγώνων και το σαμποτάζ του ΓΑΠ σε οποιοδήποτε μέτρο από τον Καραμανλή (αλλαγή Αλογοσκούφη), την σκόπιμη απραξία της νέας κυβέρνηση του ΓΑΠ για αρκετούς μήνες, χρειάστηκε μαγείρεμα των στοιχείων για να εμφανιστούν χειρότερα ώστε να δικαιολογήσουν την είσοδο του ΔΝΤ!
       Όλα αυτά δείχνουν ότι παρά τα τοκογλυφικά επιτόκια και τα υπερβολικά χρεολύσια εδώ και πολλά χρόνια η οικονομία παρέμενε ζωντανή και αυτός ο τόπος μαγαζί γωνία, ώστε να θέλουν να τον λεηλατήσουν πριν αρχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε εμείς τους θησαυρούς της γης μας (ορυκτό πλούτο ΑΠΕ κτλ) που θα μας καθιστούσαν από τα ισχυρότερα και πλουσιότερα κράτη στον κόσμο, και άρα ανεξέλεγκτους και  ανεξάρτητους , κόντρα στα σχέδια της πλήρης υποταγής της παγκοσμιοποίησης!
       Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά κάθε προηγούμενης κυβέρνησης από αυτήν του ΓΑΠ.
       ΌΛΕΣ βγήκαν (τις έβγαλαν)  για να εκτελέσουν το σχέδιο που θα μας έφερνε ως εδώ, όμως αυτή του ΓΑΠ βγήκε για την τελική παράδοση, χωρίς δισταγμό, χωρίς καμία επιφύλαξη, με αταλάντευτη πεποίθηση και σιγουριά και απίστευτο κυνισμό, εξαπατούσε τον κόσμο με ασύστολα ψεύδη και εκτελούσε πειθήνια εν γνώση της την καταστροφή.
       Καταστροφή που συνεχίζουν τώρα όλοι οι υποταγμένοι αρχηγοί των κομμάτων, εντός και εκτός βουλής και κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.
       Ακόμα και οι τουλάχιστον   μισές από τις αντιδραστικές οργανώσεις, ενάντια του συστήματος και του μνημονίου είναι μηχανισμοί εγκλωβισμού και ελέγχου των ανυπότακτων πολιτών από τις δυνάμεις των μυστικών υπηρεσιών και πληροφοριών.
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:anti-ntp

Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "MONEY WEEK"



Ανατρεπτικό άρθρο αναφορικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας έχει κάνει πάταγο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας πως η χώρα μας είναι αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη χώρα του κόσμου...«Μήπως η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;» αναρωτιέται στο MoneyWeek η Μέριν Σόμερσετ Βεμπ δίνοντας μια διαφορετική οπτική από.... αυτή που είχαμε συνηθίσει. «Η Ελλάδα είναι πανίσχυρη. Όλος ο κόσμος υποθέτει ότι η Γερμανία έχει

τη δύναμη και παρακολουθεί με ενδιαφέρον συνήθως τι είναι διατεθειμένη να δώσει η Γερμανία αντί να προσέξει τι είναι διατεθειμένη η Ελλάδα να δεχθεί».
Η βασική υπόθεση σύμφωνα με τη Σόμερσετ Βεμπ, ήταν ότι η Γερμανία έχει τη δύναμη. «Η στάση της Ελλάδας όμως έδειξε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα», ισχυρίζεται. «Αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να εγκρίνουν τα μέτρα και αποχωρήσουν από την ευρωζώνη, αυτό θα είναι game over για το ευρώ, την Ευρώπη και την εξαγωγική πολιτική της Γερμανίας».
«Είναι καιρός για όλους να αρχίσουν να είναι πιο ευγενικοί με την Ελλάδα. Πρόσφατα ένα μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού της Άγκελα Μέρκελ δήλωσε οργισμένος με την απόφαση για δημοψήφισμα, λέγοντας πως οι άλλες χώρες κάνουν θυσίες για να πληρώσουν τις δεκαετίες ελληνικής κακοδιαχείρισης. Κατά τη γνώμη μου αν δεν προετοιμαστούν κατάλληλα θα πρέπει να κάνουν και άλλες», προσέθεσε δηκτικά.
Το άρθρο προκάλεσε τόσο μεγάλη εντύπωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ο αρχισυντάκτης του CNBC Τζόν Κάρνεϊ, εκτός του ότι το αναπαρήγαγε, προσέθεσε πως δεν πρέπει να ακούμε τις Κασσάνδρες και τα σενάρια τρόμου για το χρέος της Ελλάδας.
«Η Ελλάδα δε θα παραμείνει εκτός αγορών σε περίπτωση αναδιάρθρωσης για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ήδη εκτός αγορών. Αλλά μετά από μια αναδιάρθρωση η Ελλάδα θα έχει έναν από τους πλέον υγιείς ισολογισμούς στην Ευρώπη. Το μόνο που θα κάνει είναι να βελτιώσει τη θέση της. Σαφώς κάποιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί δεν θα θέλουν να δανείσουν μια χώρα που πτώχευσε πρόσφατα. Υπάρχουν όμως τόσοι άλλοι που θα δάνειζαν μια χώρα με καθαρό ισολογισμό, ακριβώς γιατί η περίπτωση νέας χρεοκοπίας είναι απίθανη στο κοντινό μέλλον».
«Η εκδίκηση άλλωστε, δεν είναι οικονομική στρατηγική», καταλήγει με νόημα ο Κάρνεϊ.
exofitsio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ