Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στάθης Γ Αρμενιάκος μια νέα σελίδα στο blog ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ

Στάθης Γ Αρμενιάκος μια νέα σελίδα στο blog ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ
       Ένα σχεδόν χρόνο μετά την ουσιαστική λειτουργία του blog μου δεν είχα αναρτήσει ούτε μια φωτογραφία του πατέρα μου, ούτε ένα κείμενο, ούτε μια φωτογραφία από τους εκατοντάδες πίνακες και χειροτεχνίες του!
       Στη συνέχεια λοιπόν των αλλαγών του blog που

ξεκίνησαν από τη σελίδα ΛΕΡΟΣ LEROS  έρχεται η αντικατάσταση της σελίδας Επιχείρηση ΓΑΠ από τη σελίδα Στάθης Γ Αρμενιάκος.
       Το βιογραφικό που υπάρχει στη σελίδα είναι κομμάτια από το περιοδικό λόγου και τέχνης Έκφραση τεύχος 4 Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2006, το πρώτο τεύχος μετά το θάνατο του την 29η Αυγούστου 2006.
       Φυσικά δεν ήταν δυνατόν η σελίδα αυτή να ξεκινήσει με το σύνολο αυτών που θα μπορούσαν να αναρτηθούν, και για αυτό σταδιακά θα υπάρχουν προσθήκες - αλλαγές για τις οποίες θα υπάρχουν σχετικές παραπομπές.
Μάκης Αρμενιάκος

1 σχόλιο:

Νικόλαος Μ. Βασιλικός είπε...

Αγαπητέ φίλε Μάκη θεωρώ σωστή στο έπακρο την απόφασή σου να δημοσιεύεις έργα του αλησμόνητου πατέρα σου.Είπα κάποτε οτι η άποψη που επικρατεί οτι ο κόσμος αυτός είναι μάταιοςείναι πέρα για πέρα λάθος! Οταν κάποιος φεύγει και έχει το μέγεθος του πατέρα σου,μόνο μάταιο δεν είναι αυτό που αφήνει πίσω του.Υπήρξε άνθρωπος με ανησυχίες και τεράστια ταλέντα σε πολλούς τομείς.Ημουν τυχερός που τον γνώρισα και απόκτησα γνώση κοντά του. Είναι καιρός ο κόσμος να μάθει ποιός ήταν ο στάθης Αρμενιάκος,ο λάτρης της Λέρου!Στη μνήμη του μεταφέρω ένα απόσπασμα απο την ποιητική συλλογή του "Λέρος Αγάπη μου και άλλα..."
"Το άσπρο και το γαλάζιο διαλύονται στο φώς,
καθώς,
αναδύεσαι μέσα στις βροχοστάλες,
πανώρια κόρη,φρεσκοπλυμμένη και λαμπερή,
μπροστά στα μάτια μου,
που χρόνια τώρα δε σε χορταίνουν,
Λέρος,αγάπη μου!!"

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ