Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

H ομερτά της σιωπής

       Τόσο δύσκολο είναι για ένα δημοσιογράφο να βρει τα στοιχεία και να μην παριστάνει τον έκπληκτο κάθε φορά που ένας εκπρόσωπος του ΚΚΕ ή του ΣΥΝ διαψεύδει τους συκοφάντες βολευτές του μνημονίου (Κ. Μητσοτάκη, Βορίδη, Γερουλάνο κα) ότι η δόση πάει σε μισθούς και συντάξει;
       Δείτε τα στοιχεία για την 6η δόση και την απάτη του εκβιασμού! μας εκβιάζουν με τα λεφτά που μας δίνουν να τους πληρώσουμε τα κουρελόχαρτα που κρατάνε για να μην τα χάσουν, με νέα δάνεια ενυπόθηκα και πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:anti-ntp
H ομερτά της σιωπής

Γιατί τα ΜΜΕ δεν αναφέρονται που θα πάνε τα χρήματα που θα χρεωθούμε ήτοι 8 Δις € με την 6η δόση και τα οποία θα καταλήξουν στις τσέπες...

της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ πάλι κατά μεγάλο ποσοστό ήτοι 6.800.000€. 

Γιατί ο κ. Υπουργός Οικονομικών μεταθέτει την ευθύνη στο ΣΑΜΑΡΑ ότι δεν μας δίνουν τα χρήματα και αποκρύπτει ότι ουδέποτε θα τα χρησιμοποιήσουμε εμείς αφού ήδη είναι προσχεδιασμένο και προσυμφωνημένο ότι το δάνειο που μας δίνουν θα το ξαναπάρουν πίσω γι’ αυτά που τους χρωστάμε σε τόκους μια και από τα 110 δις μόνο 80 μας έδωσαν αυτό το διάστημα και τα υπόλοιπα είναι τόκοι που μας χρέωσαν για να μας σώσουν…… 

Γιατί αποκρύπτουν - ότι στα ταμεία δεν είχαν αφήσει ούτε σεντς - αντίθετα με το λεφτά υπάρχουν και με το σταγονόμετρο μας δίνουν ρευστότητα η ΕΥΡΩΠΗ για να μας αναγκάσουν να απολύσουμε τους υπεράριθμους . 

Πιο συγκεκριμένα, το προσεχές διάστημα λήγουν τρία ομόλογα, τα οποία πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα: ένα του 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ στις 19 Δεκεμβρίου, ένα των 980 εκατομμυρίων στις 22 Δεκεμβρίου και ένα των 4,6 δισεκατομμυρίων στις 29 Δεκεμβρίου. Σύνολο, 6,8 δισεκατομμύρια.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ 600.000 ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΣΘΟ ,ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΑΓΟΡΑ. 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΕΞΟΥΝ… 

Όλα είναι από τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ,θεατρική παράσταση με θίασο αυτούς που προβάλλονται ως κρατούντες αφού με την υπογραφή του μνημονίου όλοι τους σταμάτησαν να είναι Κυβερνήτες και έγιναν κομπάρσοι για να κυβερνά η ΤΡΟΪΚΑ .
«Νήφε και μέμνησο απιστείν.ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ» 29-11-2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ