Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Επιβίωσε της γκάφας του αιώνα ο υπό παραίτηση πρωθυπουργός! και απεβίωσε από εχθές ο ανύπαρκτος Σαμαράς. Επικήδειος του Αντωνάκη η ψήφιση της προδοτικής δανειακής σύμβασης!



       Με ένα απίστευτο επιτελείο και φοβερούς μηχανισμούς ένα ανδρείκελο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των απατεώνων τοκογλύφων (οικονομικά) και των ηγεμόνων  της Ευρώπης (πολιτικά) κατάφερε να σταθεί όρθιος μέχρι νεοτέρας και να εξουδετερώσει το βασικό του αντίπαλο παίρνοντας την πολυπόθητη ψήφο - επικύρωση της δανειακής σύμβασης.
       Ο Αντώνης Σαμαράς ενώ είχε πολλές ευκαιρίες να γκρεμίσει τον ΓΑΠ ματαιώνοντας το καταστροφικό του έργο, του έκανε πλάτες ψαλιδίζοντας τα όποια περιθώρια διαπραγμάτευσης και αλλαγής πολιτικής που προωθούσε, και που πλέον δεν έχει, αλλά κυρίως  άφησε τον κόσμο μετέωρο που έψαχνε εναγωνίως από κάπου να πιαστεί και του γυρνούσε  την πλάτη!

       Παρόλα αυτά, έχτισε δύο χρόνια προσχηματικών διαφοροποιήσεων δήθεν αντιμνημονιακής πολιτικής, και από την πρωτοφανή πτώση του ΠΑΣΟΚ κέρδισε ψιχουλάκια που του έδιναν έστω και ισχνή δυναμική εξουσίας (με προϋποθέσεις) την οποία πέταξε στα σκουπίδια για να γίνει το καλό παιδί της Ευρώπης για ένα απόγευμα!
       Εχθές σχολίασαν ευνοϊκά όλοι την δήλωση του και σήμερα δεν ασχολήθηκε κανείς ενώ είναι δεδομένο τώρα ότι δεν μπορεί να το πάρει πίσω και θα δεχθεί πιέσεις για συναίνεση !! Και όλα αυτά για μερικές ώρες πίεση για την έκτη δόση χωρίς να είναι καν στην κυβέρνηση!
       Όλο αυτό το διάστημα, του μνημονίου, αφιερώσαμε εκατοντάδες αναρτήσεις και χιλιάδες γραμμές, καταγγέλλοντας  το ΓΑΠ και την κυβέρνηση του για την μεγάλη απάτη και το ξεπούλημα της χώρας βάσει σχεδίου.
       Ενθάρρυνα και συμμετείχα από κοινού, ενεργά, σε κάθε προσπάθεια διαμαρτυρίας και μεμονωμένα σε αποδοκιμασία υπουργού. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω με συνέπεια ως το τέλος, που ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
       Είχα επίσης σε πολλές αναρτήσεις και σχόλια εκφράσει τη δυσαρέσκεια μου και κάποιες φορές την αντίθεση μου και στον Αντώνη Σαμαρά για τις επιλογές του και ορισμένες από τις κινήσεις του, όμως κρατούσα μια ελπίδα, έστω με  επιφύλαξη, ότι ίσως τελικά, για το καλό όλων μας να μπορούσε να σηκώσει το βάρος και να εξελιχθεί σε μια λύση που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.
       Δυστυχώς όμως, οι επιφυλάξεις μας βγήκαν εκ των πραγμάτων αληθινές. Πιστοί στις αξίες και στις αρχές μας, θα αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο το Σαμαρά αλλά και όποιον άλλο συναινεί, ψηφίζει η με τη στάση του εξυπηρετεί την άθλια μεθόδευση  και τους σκοπούς, εξόντωσης της χώρας και του λαού, με τον ίδιο επικριτικά σκληρό τρόπο.
       Μακάρι να προτρέχω και να κάνω λάθος, αλλά δυστυχώς, όπως και με τον ΓΑΠ  από την αρχή, βγήκα αληθινός!
Μάκης Αρμενιάκος
         
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ