Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Με μαντινάδες υποδέχθηκαν στην Κάρπαθο τη Μίκα Ιατρίδη που επισκέφτηκε και χωριά στη Ρόδο.

«Ξελιγοστοί ειν' οι άθρωποι,
στην ύπαιθρο που μείνα,
όλοι θα σε ψηφίσουσι,
για να βγεις βουλευτίνα!».


Με μαντινάδες υποδέχτηκαν οι Καρπάθιοι την υποψήφια, με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο νησί, η Μίκα Ιατρίδη συνομίλησε με πολλούς συμπατριώτες της στην πόλη και τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ είχε και συνάντηση με το Δήμαρχο, κ. Μιχάλη Χανιώτη.


«Οι Καρπάθιοι βλέπουν τα τελευταία δυο χρόνια το νησί τους να μαραζώνει επικίνδυνα», τόνισε η 

Μίκα Ιατρίδη, «και παρά τις επισημάνσεις που είχα κάνει στη Βουλή ως βουλευτής, όχι μόνο παραμένουν τα προβλήματα, αλλά οξύνονται όλο και περισσότερο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για νησιωτική πολιτική, όταν οι συμπατριώτες μας εδώ, δεν έχουν υπηρεσίες υγείας, δεν έχουν στοιχειώδη συγκοινωνία, πληρώνουν πανάκριβα τα εισιτήρια τους, ενώ βασικές δημόσιες υπηρεσίες πάνε προς κατάργηση. Αυτή η κατάσταση επιβάλλεται από το Μνημόνιο. Το Μνημόνιο απεχθάνεται κάθε δημόσια υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες της. Στόχος του, είναι η κατάργηση των περισσοτέρων υπηρεσιών του δημοσίου, γιατί κατά τους πιστωτές μας, κοστίζουν. Προφανώς για αυτούς, οι ζωές των νησιωτών δεν κοστίζουν καθόλου. Για αυτό και δεν μπορούμε εντός του Μνημονίου να περιμένουμε κάτι καλύτερο για την πατρίδα μας».


Σε ερωτήσεις των συμπατριωτών της για το πρόγραμμα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», η Μίκα Ιατρίδη ανέλυσε τις προτάσεις του κινήματος, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από τον Πάνο Καμμένο στην ομιλία του στη Ρόδο, γεγονός που έκανε τους Καρπάθιους να αποχαιρετήσουν την υποψήφια βουλευτή με μια ακόμη μαντινάδα:


«Την Κυριακίνα που ΄ρχεται,
πολλοί την περιμένου,
να δώσουν ψήφο σίγουρο
στο κόμμα του Καμμένου!».


Με την επιστροφή της στη Ρόδο, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφθηκε τα Μαριτσά, τη Δαματριά, τη Θολό, το Βάτι, το Γεννάδι, το Ασκληπειό, τη Λίνδο και τους Πεύκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ