Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Φωτιά ξέσπασε εχθές τα ξημερώματα σε κατάστημα στο Λακκί.



Φωτιά ξέσπασε εχθές τα ξημερώματα σε κατάστημα στο Λακκί.
      Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 4:30 π.μ. και όταν έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης που κατέφθασε στο κατάστημα του τις 5:30 και προσπάθησε να την κατασβήσει μόνος του, αφού η πυροσβεστική ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.
       Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στις πρίζες του Η/Υ και εξαπλώθηκε στο γραφείο και στα ράφια, ενώ πήρε μεγάλες διαστάσεις από τις εκρήξεις των χρωμάτων και άλλων εύφλεκτων υλικών.


       Παρά τις μεγάλες ζημιές που έγιναν η ζημιά θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη, αλλά ευτυχώς στο σημείο που εκδηλώθηκε και εξαπλώθηκε η φωτιά δεν ήταν τα περισσότερο εύφλεκτα και σε μεγάλες ποσότητες υλικά.
       Ζημιές από την πυρκαγιά υπέστη και η μοτοσικλέτα του ιδιοκτήτη έξω από το κατάστημα που έχει αποκλειστεί με κορδέλες προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα στοιχεία που είναι χρήσιμα για τους εμπειρογνώμονες που θα ερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς.
     Την ολοκλήρωση της διαδικασίας έρευνας και του πορίσματος αναμένει και ο ιδιοκτήτης προκειμένου να προβεί στην αποκατάσταση των ζημιών και την επανέναρξη της λειτουργίας του καταστήματος.
     Το κατάστημα δεν ήταν ασφαλισμένο για κίνδυνο από πυρκαγιά.
Ευχόμαστε στον ιδιοκτήτη να αποκατασταθούν γρήγορα η ζημιές και να ξεπεράσει τις οικονομικές, σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες του ατυχούς συμβάντος, που ευτυχώς δεν είχε μεγαλύτερα και πιο επώδυνα αποτελέσματα.
Μάκης Αρμενιάκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ