Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το άρθρο 3 του εφαρμοστικού, το καταψήφισε ο Kαμμένος!

       Η ζωή είναι σκληρή και το παραμύθι κάποτε τελειώνει!
       Όπως έχω σχολιάσει σε πολλές αναρτήσεις αλλά και σε άρθρα μου, η ΝΔ δεν θα μπορέσει επί μακρόν να σηκώνει τοίχος διαφοροποίησης με αυτές τις σαθρές και δυσδιάκριτες διαφωνίες που ουσιαστικά περιορίζονται ΜΟΝΟ στο φορολογικό!
       Για όσους πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι στημένο και ότι ΌΛΟΙ παίρνουν εντολές από τα ίδια αφεντικά (οικονομική ελίτ) που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, που για μας στην Ελλάδα περνάει από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και την ιδιωτικοποίηση του κράτος όπως έχει γίνει εδώ και χρόνια σχεδόν παντού, και την φτωχοποίηση  και την εξαθλίωση του Έλληνα  πολίτη που θα συνοδευτεί από την απώλεια της περιουσίας του και έρμαιο για να επιβιώσει όχι μόνο την κάρτα του πολίτη αλλά και την πλήρη υποδούλωση του για ένα κομμάτι ψωμί, αργά η γρήγορα και η ΝΔ (για όσους πιστεύουν ακόμα ότι αυτό δεν έχει γίνει) θα ξεμπροστιαστεί.
       Τότε έχει να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!


       Μπροστά στην προγραμματισμένη καταστροφή που θα συμβεί, πόσοι που τώρα κρύβονται, θα θυμηθούν τις δημοκρατικές τους αρχές και το αγωνιστικό τους πάθος;
       Πόσοι από τους ατσαλάκωτους  αγανακτισμένους θα εξαφανιστούν αναμασώντας τα επιχειρήματα αυτών που τώρα κατηγορούν ότι λείπουν;
       Πόσοι βουλευτές θα κάνουν τούμπα και τι θα λένε για την αγανάκτηση του κόσμου και περί ευθύνης και πατριωτισμού;
       Ελπίζω ότι ο κόσμος πια έχει ωριμάσει και δεν θα επιτρέψει να γίνουν αυτά που γράφω, με ότι συνεπάγεται αυτό!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το άρθρο 3 του εφαρμοστικού, το καταψήφισε ο Kαμμένος!

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ BILDERBERG

 Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο ρόλος του Σαμαρά και της Νέας δημοκρατίας ευρύτερα. Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία πριν από λίγο υπερψίφησε το άρθρο 3 που που νομιμοποιεί την τοποθέτηση τοποτηρητών σε υπουργεία, και το χειρότερο; Παραδίδει την Επιμέλεια και τον συντονισμό της εκποίησης την δημόσιας περιουσίας. Το ταμείο αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας δεν θα διαχειρίζεται από την κυβέρνηση. Δηλαδή οι ίδιοι μας οι δανειστές θα αποφασίσουν σε ποιον θα πωλείται η ελληνική περιουσία.Λαμβάνοντας υπόψιν οτι οι Γερμανοί θέλουν τα υδροηλεκτρικά και ακίνητα - φιλέτα, κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας.
Ενα μπράβο στον Πάνο Καμμένο που το καταψήφισε.

anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ