Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κόντρα ΔΑΚΕ –Κ.Μητσοτάκη για τις αποκρατικοποιήσεις

       Αν όλοι στην ΝΔ ήταν σαν τη Μίκα Ιατρίδη και τον Γιάννη Βαληνάκη θα είχε προοπτικές αυτό το κόμμα.
       Προσωπική γνώμη εκφράζω, γιατί τους γνωρίζω και έχω μιλήσει μαζί τους για μη κομματικά θέματα, δηλαδή αυτά που πρέπει να καταλάβεις την ποιότητα του Ανθρώπου.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
Κόντρα ΔΑΚΕ –Κ.Μητσοτάκη για τις αποκρατικοποιήσεις

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης.

Από το βήμα της βουλής, ο Κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την αντίθεσή του στην αφίσα, που κυκλοφόρησε η ΔΑΚΕ και στην οποία αναφέρεται: «Δεν πουλάμε, όχι στους κατακτητές, τους κερδοσκόπους, τους τοκογλύφους. Ανατροπή τώρα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

«Ευτυχώς τις δικές μας θέσεις δεν τις καθορίζουν οι συνδικαλιστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.
Σχολιάζοντας με γραπτή δήλωσή του ο Ν.Κιουτσούκης την τοποθέτηση του Κ.Μητσοτάκη, ανέφερε σε αιχμηρό τόνο: «Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το… πλουσιόπαιδο του μπαμπά».
«Αν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ, αν δεν μπορεί και δυσκολεύεται να ασπασθεί την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν έχει παρά να προσχωρήσει στο κόμμα του… ΠΑΣΟΚ, αφού ταυτίζεται με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν δικαιούται να εκφράζει θέσεις εργαζομένων παρά μόνον εργοδοτών», κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ.
Την ίδια ώρα, τα βέλη της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ δέχτηκε ο Κ.Μητσοτάκης για τη δήλωσή του ότι είναι προκλητικό «η ΔΕΗ να κατεβάζει διακόπτες εν μέσω τουριστικής περιόδου».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διά των δηλώσεων του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μία φορά ακόμη αποδεικνύεται η ανεξαρτησία των αποφάσεων της ΔΑΚΕ και η καθαρή παράλληλη ιδεολογική σχέση με την ΝΔ» ανέφερε η ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ και πρόσθεσε «Επιτέλους ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε ότι η ΔΑΚΕ, δεν κηδεμονεύεται και δεν χειραγωγείται. Η ύποπτη συγκυρία που επέλεξε να προβάλλει τις απόψεις του για τη ΔΑΚΕ, μας θυμίζει τις τακτικές της οικογένειάς του, που κάθε φορά, κάποια μέλη της, έρχονται να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ χτυπώντας τη λαϊκή κοινωνική βάση της παράταξης».
«Βεβαίως η λέξη απεργία και εργασία μπορεί να είναι ξένες στα παιδιά των μπαμπάδων τους, τα οποία γεννήθηκαν και θα πεθάνουν πολιτικοί χωρίς να έχουν εργαστεί σε ιδιώτη ούτε μία μέρα» κατέληξε η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ