Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. (video)

       Σύμφωνα με τον κ Πρωθυπουργό, τον κ Βενιζέλο και τους 154 συνολικά που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο ο κ Κoυρουμπλής δεν ανάλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση του πατριωτικού του καθήκοντος, που έπεσε στις πλάτες αυτών που πατριωτικά ψήφισαν την εκτέλεση της Ελλάδας. 
       Αν κρίνω από τα ήρεμα νερά και τα ασφαλή λιμάνια του πρωθυπουργού από το Καστελόριζο στο μνημόνιο 1 και αυτά που ζήσαμε εως τώρα καλό ταξίδι και καλή τύχη σε όλους μας με το μεσοπρόθεσμο.
       Έλληνες μην ανησυχείτε, εκτός από τον πρωθυπουργό μας σκέφτεται και μας συμπονεί κατανοώντας το δράμα μας και ο κ Βενιζέλος!  
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ. Επίθεση στους πραγματικούς υπευθύνους. Ξεσκέπασμα του Προβόπουλου. Ο Μόνος που μιλάει για τα ΔΙΣ που χρωστάει η Hoechtief την ιδια ώρα που η κυβέρνηση κυνηγά τον σουβλατζή “φοροφυγά”. Για την καταστροφή της βιομηχανίας. Για την καταστροφή της φαρμακοβιομηχανίας. Για τον πραγματικό πατριωτισμό.
Ακούστε την αλήθεια που κρύβουν οι επίορκοι των ΜΜ”Ε”: ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! ΔΙΩΞΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΥΤΡΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ