Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σε εξέλιξη η κινητοποίηση των «Αγανακτισμένων»

       Παρά το ότι δεν τρέφω καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση σε αυτό το "συστημικό" site ήταν ο μόνος τρόπος να ενημερωθώ και να ενημερώσω, καθώς δεν υπάρχει τίποτε σχετικό στα γνωστά καλλά bloggs!
       Φαίνεται η φθίνουσα συμμετοχή του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος (και στη Λέρο! θα ακολουθήσει ανάρτηση) στεναχώρησε τα παιδιά που δίνουν και την ψυχή τους ακόμα για τον ανένδοτο! και απέτρεψε τις αναρτήσεις για τους αγανακτισμένους σήμερα.
       Μην στεναχωριέστε παιδιά ο επιμένων Ελληνικά ! Πότε με τα πάνω μας πότε με τα κάτω μας ο αγώνας συνεχίζεται και θα επιτύχει.
       Ψηλά το κεφάλι! μια στιγμή ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:zougla.gr
Σε εξέλιξη η κινητοποίηση των «Αγανακτισμένων»

Σε εξέλιξη η κινητοποίηση των «Αγανακτισμένων»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011, 19:12
Συνεπείς στο απογευματινό ραντεβού ήταν οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, οι οποίοι απέκλεισαν τη Λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.


Περίπου 20.000 άτομα (20:30) βρίσκονται στο σημείο και αναμένουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες για να διαδηλώσουν κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος της κυβέρνησης.

Ανάλογες κινητοποιήσεις αναμένεται να γίνουν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ισπανίας.



To δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του zougla.gr- web zougla radio θα βρίσκονται στο σημείο και θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.
Έντονο είναι το ενδιαφέρον και των ξένων τηλεοπτικών συνεργείων, καθώς δημοσιογράφοι από γερμανικά, γαλλικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και καταγράφουν τα όσα συμβαίνουν.



Πορεία «Αγανακτισμένων» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Περίπου στις 20:30 ομάδα «Αγανακτισμένων» της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν από το Λευκό Πύργο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας μέσω κεντρικών οδών, η οποία θα καταλήξει στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, στην πλ. Αριστοτέλους.

Μεγάλος όγκος διαδηλωτών παραμένει στο Λευκό Πύργο και φωνάζει αποδοκιμαστικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών, ενώ διαμηνύουν ότι «οι πολιτικοί ελιγμοί δεν μας αγγίζουν».

Συγκεντρώσεις και στην Κρήτη


Συντονίστηκε και σήμερα η Κρήτη, με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη, και οι πλατείες της γεμίζουν από «Αγανακτισμένους» που δηλώνουν παρών στο 4ο Πανευρωπαϊκό ραντεβού του κινηματος. Στο Ηράκλειο οι «Αγανακτισμένοι» συρρέουν από τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Στο Ρέθυμνο έδωσαν «ραντεβού» για άλλη μια φορά στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Στα Χανιά, το σημείο συνάντησης παραμένει η πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Mε πληροφορίες από το flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ