Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κυκλοφόρησε το φύλλο Μαΐου της Εφημερίδας Πνοή της Λέρου με Κεντρικό Θέμα τη δήλωση Δημάρχου "Άστραψε και Βρόντηξε"

Κυκλοφόρησε το φύλλο Μαΐου της Εφημερίδας  Πνοή της Λέρου με Κεντρικό Θέμα τη δήλωση Δημάρχου "Άστραψε και Βρόντηξε"
       Αποφασισμένος να μην αφήσει κανένα βουλευτή να πατήσει το πόδι του στο νησί μας είναι σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Πνοή της Λέρου ο δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας.
       Ο λόγος είναι η εξαίρεση της Λέρου από τα λιμάνια προσεγγίσεως του πλοίου Διαγόρας που θα εκτελεί την επιδοτούμενη γραμμή από Θεσσαλονίκη Ρόδος.
       Βέβαια ενδιαφέρον θα παρουσίαζε η στάση του Δημάρχου, στην επικείμενη επίσκεψη των βουλευτών στο νησί μας με αφορμή το  Συνέδριο από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την εφημερίδα KOSMOS ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο και με την συμμετοχή των βουλευτών σύμφωνα με την πρόσκληση - πρόγραμμα του Συνεδρίου!
       Όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα παρευρεθούν, αντίθετα με τη κ Μίκα Ιατρίδη που σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής  επιτροπή της ΝΔ η κ Ιατρίδη θα βρίσκεται αύριο στο νησί μας.
        Εξάλλου, πάλι σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα με το πλοίο Διαγόρας δεν υφίσταται πλέον καθώς αντί να μπει και η Λέρος στο δρομολόγιο για την σύνδεση με την Θεσσαλονίκη, ναυάγησε (Όχι το πλοίο) αλλά η επιδοτούμενη γραμμή.


       Πάντως συγχαρητήρια στο Δήμαρχο για τη θαρραλέα στάση του απέναντι στους βουλευτές, έστω και αν έμεινε στις δηλώσεις, καθώς εκ τον πραγμάτων δεν κατέστη δυνατόν από τις εξελίξεις να διαπιστωθεί αν και πόσο θα γίνονταν πραγματικότητα.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ