Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Το Σωματείο "Φιλόζωοι της Λέρου" διοργανώνει μια Μουσική Βραδιά την Παρασκευή 17/06/2011 στις 21.30΄στο Καφέ-Ρέστοραν "Θάλασσα"συμμετέχουν μουσικοί της Λέρου και μουσικά συγκροτήματα μαθητών.

       Με μεγάλη μου χαρά έλαβα την παρακάτω ανακοίνωση των Φιλόζωων της Λέρου.
       Πρέπει να τονισθεί η πολύ καλή προσπάθεια και η δουλειά που κάνουν "Φιλόζωοι της Λέρου" και το χρέος όλων μας να την στηρίξουμε.  

"Το Σωματείο "Φιλόζωοι της Λέρου" διοργανώνει μια Μουσική Βραδιά την Παρασκευή  17/06/2011 στις 21.30΄στο Καφέ-Ρέστοραν "Θάλασσα"συμμετέχουν μουσικοί της Λέρου και μουσικά συγκροτήματα μαθητών. 
Leros Animal-Lovers
"Το Σωματείο "Φιλόζωοι της Λέρου" / "Leros Animal Lovers" προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περβάλλοντος, διοργανώνει μια Μουσική Βραδιά την Παρασκευή 17/06/2011 στις 21.30΄στο Καφέ-Ρέστοραν "Θάλασσα". Θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς μουσικοί της Λέρου και μουσικά συγκροτήματα μαθητών.
Το Σωματείο μας έχει αναπτύξει μια αξιόλογη δραστηριότητα στους τομείς της Φιλοζωίας, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και κατ' επέκταση του αγώνα για το σεβασμό της ζωής και της φύσης.


Η δράση μας και οι αγώνες μας είναι γνωστοί σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη και προβάλλουν με φωτεινά χρώματα το ανθρώπινο πρόσωπο και τις ευαισθησίες των κατοίκων της Λέρου. Η Λέρος έχει γίνει διάσημη για την Φιλοζωία της και έχει αποκτήσει εκατοντάδες νέους θαυμαστές και φίλους.
Το Σωματείο μας φροντίζει ακόμη για τη διατήρηση της Οικολογικής ισορροπίας και την ανάπτυξη παιδείας και σεβασμού για τη ζωή όλων των πλασμάτων γύρω μας.
Στατιστικά στοιχεία και αναλυτικές αναφορές για την τεράστια επιτυχία των υιοθεσιών και την περίθαλψη μωρών και αδέσποτων αλλά και για τα προγράμματα στειρώσεων που έχουν δρομολογηθεί μπορείτε να πλροφορηθείτε από την ιστοσελίδα του Σωματείου μας www.leros-animal-lovers.gr  αλλά και από το προφίλ μας στο facebook --> Leros Animal-Lovers.
Η δράση του Σωματείου μας αλλά και οι όλες, όποιες συναλλαγές του κοινοποιούνται και είναι διαφανείς. Τα μέλη του Σωματείου μας έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα βιβλία και στοιχεία τα οποία τηρούνται από τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου ανάλογα με την αρμοδιότητά τους, σύμφωνα πάντα με την κείμενη νομοθεσία.
Η Λέρος αλλά και όλοι όσοι την αγαπούν, θεωρούμε πως πρέπει να είναι υπερήφανοι για την εθελοντική μας δράση και προσφορά.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας και σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για έναν πλανήτη με σεβασμό στη ζωή και φύση.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
www.leros-animal-lovers.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ