Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ολοι έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας

       Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν, ούτε και σε εμένα, πιστέψτε με, να αναγκάζεσαι να δηλώσεις οίκτο για ολόκληρες κατηγορίες ανθρώπων, χωρίς υπεροψία και κανενός είδους κακία αλλά με ειλικρινεί συμπάθεια, ως  ομοιοπαθείς παρελθόντος χρόνου βιώσαντος!  
       Λυπάμαι όσους πίστεψαν υποστήριξαν και ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για την απογοήτευση που εισέπραξαν, και την ωμή εξαπάτηση που διαπράχθηκε εις βάρος τους! 
       Ακόμα περισσότερο λυπάμαι,  τους αμετανόητους, κομματικά εμπαθείς ΠΑΣΟΚους που συνεχίζουν να στηρίζουν ένα χρεοκοπημένο και άνευ επιχειρημάτων, γελοίου αγώνα να πείσουν τους άλλους, εγκλωβισμένοι από το πείσμα,  για πράγματα που δεν πείθονται ούτε οι ίδιοι, πλέον.
       Λυπάμαι όλους όσους (από όποιο κομματικό χώρο και αν προέρχονται) κατάλαβαν το εκτελούμενο σχέδιο, και δεν μπορούν να αντιδράσουν, καθώς σε αυτό το ιδιότυπο καμουφλαρισμένο δημοκρατικά, ολοκληρωτικό σύστημα, όλες οι δυνατές διέξοδοι  όπως το κοινοβούλιο, η δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ, η Αστυνομία, και το παρακράτος, λειτουργούν συντονισμένα καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου, και δημοκρατικής αρχής.     
       Όμως πιο πολύ από όλους, λυπάμαι τους ΝΔκράτες! αυτούς που τοποθετούν της ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους, και για την ελλάδα στην ΝΔ.
       Γιατί; Γιατί η απελπισία από την ως τώρα πολιτική του ΓΑΠ τους οδηγεί στην από χρόνια παγιωμένη επόμενη λύση, ή, όσοι πίστευαν και ήταν από παλιά ΝΔ, βλέποντας την τερατώδη πολιτική της κυβέρνησης, δεν αντιλαμβάνονται την, παρά τις προσχηματικές διαφοροποιήσεις, ουσιαστική συναίνεση και διευκόλυνση, της εκτέλεσης του σχεδίου που κατόπιν εντολών εφαρμόζει το ΓΑΠ.  
       Πως μπορείς καλέ μου άνθρωπε να εμπιστευθείς, αυτούς που ως όφειλαν, έπρεπε να προστατέψουν το Σύνταγμα, και δεν το έκαναν;
       Που υιοθέτησαν το υπαγορευμένο ίδιο ψεύτικο δίλημμα, και συντάσσονται στην ίδια λύση με επιμέρους βελτιώσεις;   
       Που ψήφισαν με την κυβέρνηση και το ΛΑΟΣ στον μη Λογιστικό έλεγχο του χρέους, που είναι ο θεμέλιος λίθος του εκβιασμού και τις υποδούλωσης της χώρας;
       Που ζητά πολύ καθυστερημένα  εκλογές, δεν ψηφίζει το καταστροφικό μεσοπρόθεσμο αλλά δεν καταγγέλλει την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, και σαν αντιπολίτευση αντί να το φέρει στην επικαιρότητα το αποσιωπά όπως και η κυβέρνηση για να περάσει στο ντούκου από το ΣτΕ ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εφαρμογή του; 
       Θα μπορούσα να γράψω δέκα σελίδες από επιχειρήματα για τη συμπαιγνία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αλλά είναι περιττό.!   
        Και μόνο αυτά, τα τρανταχτά επιχειρήματα φτάνουν για να είναι σίγουρο συμπαθή μου, υποψήφιε εξαπατημένε, η απογοήτευση που αργά ή γρήγορα θα βιώσεις, Δυστυχώς 
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:anti-ntp
Ολοι έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας

Anti-ntp:Το ΣΤΕ βρίσκεται Πανεπιστημίου 47-49
Όλοι οι αγανακτισμένοι να μεταβούμε (Δευτέρα-Τρίτη αποφασίζουν για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου) στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να διαμαρτυρηθούμε όπως οι δικαστικοί σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποφασίσουν με νομικό σκεπτικό και όχι πολιτικό(όπως λέει και ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης).
Είναι η ανώτατη δικαστική αρχή και δεν ...


έχει καμμία σχέση με την πολιτική εξουσία.
Αλλιώς πρέπει να απαιτήσουμε και για αυτή τη σαπίλα του πολιτεύματος(δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν έπρατταν το καθήκον τους) την παραδειγματική τιμωρία τους.
Ολες οι εξουσίες(και δικαστική) πηγάζουν από τον λαό και για τον λαό.
Δίκη στους επίορκους δικαστές.
Δίκη σε αυτούς που έπρεπε να φύλαγαν Θερμοπύλες και την Δημοκρατία στην χώρα μας και έχουν πέσει σε επιορκία.
Ελεγχος του πόθεν έσχες μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας σε όλο το δικαστικό σώμα.
Εδώ και τώρα γενικό ξεκαθάρισμα σε όλες τις εξουσίες που πρόδωσαν την πατρίδα μας.
Να στηθούν αγχόνες για όλους τους επίορκους χωρίς καμμία εξαίρεση.
Μόνο έτσι θα σώσουμε την πατρίδα μας
Ολοι λοιπόν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, απαιτώντας να παρθούν νομικές αποφάσεις και όχι πολιτικές για τις προσφυγές που έχουν γίνει από φορείς(Δικηγορικός σύλλογος κλπ) ως προς την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου.
Εξω από χρώματα και κόμματα απαιτούμε την κάθαρση της κόπρου του Αυγείου σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις εξουσίες.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ