Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

       Οι άνθρωποι δεν είναι ανίκανοι! Ο πρωθυπουργός δεν είναι μόνο βλάκας, η ανικανότητα και η βλακεία μπορούν να αντιμετωπισθούν, είναι Προδότες, εκτελεστές σχεδίου εν γνώσει τους είναι. 
       Μετά την πλήρη διάλυση της Ελλάδας, και την εφαρμογή της πρώτης ένταξης χώρας υπό την διακυβέρνηση της οικονομικής ελίτ, θα ακολουθήσουν και άλλες, εως ότου η εθνική υπόσταση των χωρών σταδιακά εκλείψει και θα οδηγηθούμε στην πολυπόθητη από τους κυρίαρχους οικονομικούς κύκλους παγκοσμιοποίηση, φανατικοί οπαδοί των οποίων είναι όλες οι κυβερνήσεις.  
       Οι υπόλοιποι λαοί κοιμούνται με το αναισθητικό της προπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας και θα ξυπνήσουν ένα πρωί με την εφαρμογή του σχεδίου που διαμορφώνεται και δοκιμάζεται στην εφαρμογή του στην πρώτη χώρα στόχο, εμάς.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Αποτελεί συνταγματικό και κατοχυρωμένο δικαίωμά σας η διαμόρφωση του κυβερνητικού σχήματος και η επιλογή των προσώπων που το στελεχώνουν.


Θα ήθελα όμως ως Δήμαρχος Πειραιά να σας μεταφέρω την απογοήτευση και την πικρία των ανθρώπων της πόλης αλλά και της Ναυτιλίας, με την πρόσφατη απόφασή σας να καταργήσετε εκ νέου το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και να το εντάξετε στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για την πόλη και την Ελλάδα και στέλνει λάθος μήνυμα στις αγορές όταν μάλιστα η Εμπορική Ναυτιλία αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της χώρας  και το μεγαλύτερο οικονομικό και όχι μόνο πρεσβευτή μας στο διεθνές στερέωμα.
Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει γίνει κανένα αναπτυξιακό έργο στον Πειραιά, οι προοπτικές από πλευράς Πολιτείας μοιάζουν να συνεχίζουν μια πολιτική απαξίωσης, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ο Πειραιάς έχει πολιτικό προσωπικό που μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον τόσο όσο και βουλευτές άλλων περιοχών που επιλέξατε να συμμετάσχουν στην τελευταία σας κυβέρνηση. Δεν θα κρίνω τις αποφάσεις σας αλλά ακόμη και αυτό συντελεί και μεγαλώνει την πικρία που νιώθουν οι Πειραιώτες.
Για τους παραπάνω λόγους που σας προανέφερα πιστεύω ότι οφείλεται στην πόλη του Πειραιά μια δίκαιη αντιμετώπιση.
Γι΄ αυτό και προτείνω, με δική σας απόφαση η έδρα του Υπουργείου Ανάπτυξης, στο οποίο εντάχθηκε και η Ναυτιλία,  να μεταφερθεί στον Πειραιά.
Με αυτόν τον τρόπο θα εκπέμψουμε το μήνυμα ότι η Ναυτιλία ήταν και είναι πρωταγωνίστρια δύναμη της Ελλάδας. Ότι ο Πειραιάς έχει ζωή, ελπίδα και  προοπτική.
Θέλω να πιστεύω ότι μπορείτε να υλοποιήσετε την πρότασή μας.
Με εκτίμηση
Βασίλης Μιχαλολιάκος
Δήμαρχος Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ