Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙ Α ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC

πηγή:olympia.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙ Α ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
αναφορικά με τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεωνVPRC και δημοσίευσε το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» σήμερα, 23/06/2011, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Σε πείσμα της VPRC και του κ. Χ. Βερναρδάκη που βρίσκουν φιλόξενο χώρο στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα συνεχίσει να μάχεται για τις ιδέες του και θα συνεχίσει να χαλάει τα σχέδια αυτών που σχεδιάζουν και επεξεργάζονται την εξαφάνισή του.

Παριστάνοντας τον σύγχρονο «Κάλχα», η VPRC σε αντίθεση με όλες τις άλλες εταιρείες, δεν αποτυπώνει πρόθεση ψήφου αλλά «εκτίμηση πολιτικής επιρροής», δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ από τις άλλες εταιρείες, προσπαθώντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες να πείσει την κοινή γνώμη ότι, η απήχησή μας είναι μηδενική, χτυπώντας με απροκάλυπτο τρόπο ένα νέο πολιτικό κίνημα.
        Προφανώς, όλες οι άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων μετράνε σε άλλη χώρα… Προφανώς, όλος αυτός ο κόσμος που μας συμπαρίσταται, που γράφεται στις τάξεις του κινήματός μας και που εκδηλώνει την υποστήριξή του στο κίνημα μας, δεν κατοικεί στην Ελλάδα, κατά την VPRC πάντα…
Δεν πειράζει όμως, παρόλα τα λυσσαλέα χτυπήματα που δεχόμαστε, την πρωτοφανή απόκρυψη του λόγου μας και των ιδεών μας και την πλήρη αποσιώπηση από τα «μεγάλα» ΜΜΕ, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τον ανιδιοτελή και τίμιο αγώνα μας για μια Ελλάδα, χωρίς τις εξαρτήσεις και τις δουλείες του παρελθόντος και του σήμερα. Ένα Κίνημα, που θα παλέψει για:
-
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
-
ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
-
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ